Cigányok és nyugdíjasok között jellemző hogy vannak nagyon fideszesek meg nagyon mszp-sek. Min múlik hogy melyikhez húznak?
Most már értem hogy mire akarsz kilyukadni, bevallom először nem értettem.
Sőt azt is bevallom, hogy a mai napig nem értem hogy mi a különbség a cigány meg roma szó között. Egymást is cigánynak hívják... Viszont ha annyi a különbség hogy a roma nem sértő, a cigány pedig sértő, akkor az is sértő, ha azt mondom hogy cigánypecsenye, cigányzene, cigánykerék?
A cigány az CIGÁNY. Ez a nép neve. Évszázadokon át így hívták őket, a cigányság mint motívum megjelenik az irodalomban is. Nem kisebbségi, nem roma, nem svéd cserediák, nem rejtett erőforrás, hanem cigány.
A Roma az meg egy olasz focicsapat.
Utolsó, ezen jót nevettem.. :D rejtett erőforrás.. hát igen, ha orbán király ezt mondja az úgy van..
" gulyás meg sok birka "
Cigányok: Itt már lassan több joguk van mint nekünk, kapják a segélyeket, lopnak/csalnak és senki nem bántja őket. Miért szavaznának a jobbikra?
Nyugdíjasok: A múlt miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!