A Fidesznek ennyire fáj, hogy a Jobbik nyerte polgármesteri választást, az egyik városban?
akik azt hiszik, hogy a jobbik reménytelen, valamin gondolkozzanak el. eddig is volt 1-2 jobbikos város. ha olyannyira fájdalmas és rossz volt az előző ciklus, akkor ezekben a városokban hogy-hogy újra megszavazták a jobbikos polgármestert? érdekes...:D
kérdésre válaszolva meg igen, ahogy már mondták, a baloldal már nem fog felállni úgysem, akármit találnak ki, ez maguknak is köszönhető, de a fidesz is segített elintézni.
az a helyzet, hogy míg a fidesznek ugyanolyan botrányai vannak, mint a baloldalnak, addig a jobbikkal annyira nem foglalkozott senki, és azzal sem, hogy esetleg azok a szavazók, akik még régebben akár a baloldalban bíztak, nem fognak eltűnni, hanem akár a jobbikra is szavazhatnak...és igen, most a jobbik a nyakukra nőtt.
mivel jelenleg a fidesz sem a népszerűség csúcsán van, már nem sokat érne el, ha folytatná a lejáratást, áskálódást, így inkább elkezdik így fúrni őket...és azt is nagyon jól tudják, hogy akármekkora aljasságot is fognak elkövetni, mi nem fogunk rá reagálni...ez a birka nép. én mernék fogadni, hogyha nyíltan kimondaná a fidesz, hogy eltörlik a választást, akkor sem történne semmi, sőt még egy békemenet is elindulna...:D
szóval ez még csak a kezdet, ha nem sikerül ilyen "csalással" eltávolítani az ellenzéki polgármestereket, akkor megpróbálják hatalmi, jogi úton...mi meg majd kussban végignézzük :D
Fáj.
Ha azt nézed Ózdon már hétfőn kijelentették, hogy követelik a szavazatok újraszámolását, illetve hogy nem hajlandók a Jobbikos polgármesterrel együtt dolgozni.
a fidesz nem "olyan mint" hanem A BUKOTT BALOLDALI PÁRT.
a kommunizmus megbukott 89ben és ismét meg fog bukni.
"35 éves vagyok, vegyészmérnök, nem mellesleg családapa. Személy szerint kevés jobbikost ismerek a korosztályomból, de azt elismerem, hogy a fiatalok között jelenleg a legnépszerűbb párt. Majd benő a többségüknek a feje lágya, én is lázadtam anno, aztán rájöttem, hogyan is működik valójában a világ, és konzervatívabb lettem."
És az kit érdekel, hogy te mi lettél? Nem baj, hogy konzervatív lettél, mivel a Jobbik eleve egy konzervatív párt. De ha tetszik neked ha nem, ha nem változik a helyzet, és nem kerül kormányra a Jobbik, folytatódni fog a cigányság népszaporulatának elképesztő növekedése, ezzel egyenes arányban a cigánybűnözés is! Azaz kedves vegyészmérnök úr, a családodat előbb-utóbb el fogja érni a cigánybűnözés. Az ország kiárusítását Izrael, Nyugat-Európa és az USA felé már nem is említem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!