Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesznek ennyire fáj, hogy...

Bob76xd kérdése:

A Fidesznek ennyire fáj, hogy a Jobbik nyerte polgármesteri választást, az egyik városban?

Figyelt kérdés
Sok Fideszes panaszkodik, hogy a Jobbik elcsavarta az emberek fejét, és azt mondták hogy a Jobbikosok csaltak. De a Jobbikosok sosem csaltak a választásokon, nem tudom miért csinálja ezt a Fidesz, de nekem baromira elegem van belőlük! Én nem lejáratni akarom a Jobbikot, én csak annyit mondok hogy a Fidesz direkt tönkre akarja tenni a Jobbikosokat! A Fidesz is olyan mint a bukott baloldali pártok!

2014. okt. 15. 20:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%
Nem annyira, mint amennyire annak a városnak fog.
2014. okt. 15. 22:06
 12/17 anonim ***** válasza:
81%

akik azt hiszik, hogy a jobbik reménytelen, valamin gondolkozzanak el. eddig is volt 1-2 jobbikos város. ha olyannyira fájdalmas és rossz volt az előző ciklus, akkor ezekben a városokban hogy-hogy újra megszavazták a jobbikos polgármestert? érdekes...:D

kérdésre válaszolva meg igen, ahogy már mondták, a baloldal már nem fog felállni úgysem, akármit találnak ki, ez maguknak is köszönhető, de a fidesz is segített elintézni.

az a helyzet, hogy míg a fidesznek ugyanolyan botrányai vannak, mint a baloldalnak, addig a jobbikkal annyira nem foglalkozott senki, és azzal sem, hogy esetleg azok a szavazók, akik még régebben akár a baloldalban bíztak, nem fognak eltűnni, hanem akár a jobbikra is szavazhatnak...és igen, most a jobbik a nyakukra nőtt.

mivel jelenleg a fidesz sem a népszerűség csúcsán van, már nem sokat érne el, ha folytatná a lejáratást, áskálódást, így inkább elkezdik így fúrni őket...és azt is nagyon jól tudják, hogy akármekkora aljasságot is fognak elkövetni, mi nem fogunk rá reagálni...ez a birka nép. én mernék fogadni, hogyha nyíltan kimondaná a fidesz, hogy eltörlik a választást, akkor sem történne semmi, sőt még egy békemenet is elindulna...:D

szóval ez még csak a kezdet, ha nem sikerül ilyen "csalással" eltávolítani az ellenzéki polgármestereket, akkor megpróbálják hatalmi, jogi úton...mi meg majd kussban végignézzük :D

2014. okt. 15. 23:45
 13/17 anonim ***** válasza:
43%
35 éves vagyok, vegyészmérnök, nem mellesleg családapa. Személy szerint kevés jobbikost ismerek a korosztályomból, de azt elismerem, hogy a fiatalok között jelenleg a legnépszerűbb párt. Majd benő a többségüknek a feje lágya, én is lázadtam anno, aztán rájöttem, hogyan is működik valójában a világ, és konzervatívabb lettem.
2014. okt. 16. 00:41
 14/17 anonim ***** válasza:
72%

Fáj.

Ha azt nézed Ózdon már hétfőn kijelentették, hogy követelik a szavazatok újraszámolását, illetve hogy nem hajlandók a Jobbikos polgármesterrel együtt dolgozni.

2014. okt. 16. 09:55
 15/17 anonim ***** válasza:

a fidesz nem "olyan mint" hanem A BUKOTT BALOLDALI PÁRT.

a kommunizmus megbukott 89ben és ismét meg fog bukni.

2014. okt. 16. 10:56
 16/17 anonim ***** válasza:
60%

"35 éves vagyok, vegyészmérnök, nem mellesleg családapa. Személy szerint kevés jobbikost ismerek a korosztályomból, de azt elismerem, hogy a fiatalok között jelenleg a legnépszerűbb párt. Majd benő a többségüknek a feje lágya, én is lázadtam anno, aztán rájöttem, hogyan is működik valójában a világ, és konzervatívabb lettem."

És az kit érdekel, hogy te mi lettél? Nem baj, hogy konzervatív lettél, mivel a Jobbik eleve egy konzervatív párt. De ha tetszik neked ha nem, ha nem változik a helyzet, és nem kerül kormányra a Jobbik, folytatódni fog a cigányság népszaporulatának elképesztő növekedése, ezzel egyenes arányban a cigánybűnözés is! Azaz kedves vegyészmérnök úr, a családodat előbb-utóbb el fogja érni a cigánybűnözés. Az ország kiárusítását Izrael, Nyugat-Európa és az USA felé már nem is említem meg.

2014. okt. 16. 22:16
 17/17 anonim ***** válasza:
nem fáj nekik nagyon, csak kellemetlen, mert az ejuban nem illik fasizálódni és esetleg ezért nem tartják el tovább az országot oszt nem lesz mit lopni tovább, bár az atomhitel finom falat lesz a fideszmaffiának. a buta nép meg majd visszafizeti vhogy ezt is.. a jobbik még nem lopott, mert nem volt náluk még a kasszakulcs, de orosz ügynökük vagy gyanús muszlim pénzeik és kapcsolataik már vannak, de minden nép megérdemli a sorsát...
2014. okt. 17. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!