Az miért akkora baj, hogy a vidéki fiatalok között nagyon sok Jobbikos?
Úgy vettem észre, hogy Budapesten ezt nem nagyon tudják hova tenni azon belül, különösen a liberális klikkek.
Nálunk nincs fejlödés, nagy az elvándorlás, nincs közbiztonság, nincs munka. Minden második gyerek ronaldó meg rodrígó, lehet, hogy páran azt hiszik, hogy Brazíliában élnek, csak nem tünik fel nekik, hogy nincsenek banánültetvények.
A gimiből a volt osztálytársam közel 80 százaléka Jobbik szimpatizáns lett.
A fővárosban, jelenleg oda járok tanulni, többször hallottam, hogy micsoda műveletlenek meg ostobák a vidékiek, nem tudnak gondolkodni, hogy a Jobbikra szavaznak.
Nem akartam nekik mondani, mi ugyanezt gondoljuk rólatok:D, hogy buták,tudatlanok, sekélyesek és egy burokban, álomvilágban élnek, fogalmuk sincs, hogy mi folyik Budapesten kívül.
Azt gondolják, hogy azok a dolgok vidéken csak mendemondák,vagy azt, hogy nem is olyan rossz az, meg, hogy túlzunk.
Ha a Jobbik hatalomra kerül, még Orbán Viktor legnagyobb utálói is sírva fogják visszakönyörögni őt néhány év után.
Mindig is a baloldali értelmiség vitte előrébb az országunkat, gondoljunk csak Budapest fénykorára, amikor rengeteg, ma már városunk nevezetességének számító dolog épült. Csak most divat lett szidni a liberálisokat, és az értelmiségieket. Minden ember a saját kárán tanul, én ezt a nézetet vallom. A Jobbik 1 kormányzati ciklus után durván kikapna.
Lehet csordába verődve szidni engem, hogy hazaáruló vagyok, és költözzek Izraelbe (miközben nem is vagyok zsidó), de amikor eljön az idő, majd gondoljatok rá, mennyire igazam volt.
"Mindig is a baloldali értelmiség vitte előrébb az országunkat, gondoljunk csak Budapest fénykorára, amikor rengeteg, ma már városunk nevezetességének számító dolog épült. Csak most divat lett szidni a liberálisokat, és az értelmiségieket."
Láttuk az elmúlt 25 évben mennyire vittétek agyonművelt bálos "értelmiség" "előre"! :D (Kb. egyet előre 3-at hátrafelé.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!