Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet Magyarországon a közeljö...

Lehet Magyarországon a közeljövőben egyfajta tüntetéshullám, forradalom?

Figyelt kérdés
Itt nem olyanra gondolok, hogy 1000 ember kimegy az utcára és ordibálja, hogy mondjon le. Komolyabbra gondolok.

2014. okt. 13. 14:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Emberek, félreértettetek valamit!

Én nem akarok semmilyen konfliktust, csak kérdeztem. Szerintem a legjobb lenne, ha 2018-ig alakulna egy új párt és az emberek rá szavaznának.

2014. okt. 13. 16:54
 12/15 anonim ***** válasza:

"vagy alakul egy olyan párt, akiben bízni lehet."

Az a baj, hogy a magadfajta semmilyen új pártban nem bízna. Áprilisban volt vagy 18 párt akiből választhattál. Gondolom te a még nem létező 19. pártra szerettél volna szavazni, mert a 18 közül egy se tetszett...

2014. okt. 14. 00:39
 13/15 anonim ***** válasza:

"Viccelsz? Most láthattuk, az emberek többsége arra nem veszi a fáradságot, hogy szavazni elmenjen. Négyévente egyszer.

Akkor rohangálnának, szétlövetnék magukat? "

Így van. Aki el se megy, azt nem érdekli a politika. Az ne hőbörögjön utána.

Volt pár érvénytelen: nálunk többen üresen adták be a lapot. Ez is egy fajta vélemény. Talán azt jelenti, hogy neki egyik se tetszik. DE LEGALÁBB ELJÖTT! Ha eljönne rengeteg ember érvénytelent szavazni akkor azért utána kellő alappal lehetne nyilatkozni, hogy hát kérem, vajon mi az oka ennek a kiugróan sok érvénytelennek?

2014. okt. 14. 00:43
 14/15 anonim ***** válasza:

"Az a baj, hogy a magadfajta semmilyen új pártban nem bízna. Áprilisban volt vagy 18 párt akiből választhattál. Gondolom te a még nem létező 19. pártra szerettél volna szavazni, mert a 18 közül egy se tetszett..."

nem tudn ia kérdező milen de az ember3ek többségére igaz. ha a jobbikra rá ismondják hogy náci az lmpre is lehetne szavazni.

2014. okt. 14. 08:32
 15/15 A kérdező kommentje:

Képzeld, én az LMP-re szavaztam, mert abban reménykedtem, ha bejutnak, azzal ugrik a fidesz 2/3. Hát nem jött be!

Amúgy meg azok az új pártok:

MCP: Nem vagyok roma

A haza nem eladó mozgalom: Jobbik 2, gazdaságpolitika zéró.

SMS: Kamupárt és volt bukott politikusok alkotják.

Független kisgazda párt: Volt bukott politikusok alkotják.

ÚDP: Kamupárt, még logójuk sincs, de bevallásuk szerint egy youtube videó utazási költségére elment 60 millió forint.

ÚMP: ÚDP-sek alapították, hogy kétszer annyi kampánytámogatást lehessen lenyúlni.

Sportos Egészséges Magyarországért Párt: Ez meg egy vicc!

JESZ: Kamupárt, egyik ismerősömet is megpróbálták beszervezni!

Magyar Munkáspárt: Thürmer Gyula, remélem ez mindent elmond

KTI: Kamupárt és volt bukott politikusok alkotják.

2014. okt. 14. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!