Milyen lehetne az értelmes alternatíva?
Fidesz, Mszp, Jobbik, Munkáspárt, Együtt, PM, MOMA stb.
Mind egy kutya! Sokat hallom, hogy azért a fidesz, mert nincs kire leváltani.
Akkor itt a kérdés:
Ti hogy képzelitek el azt az alternatívát?
"Hát igen, de ezek a orbánista, mszp imádó lények mindenáron elmennek szavazni. De 60% otthon maradt.
Őket hogy lehetne megnyerni?"
1.Mondjuk a dolog ott kezdődik,hogy az ellenzék kihasználja az internet adta lehetőségeket,és többet reklámozza magát,nem csak az ingyenes közösségi oldalakon,ahol csak a szimpatizánsok nézik az oldalukat.
2.Veszik a fáradtságot,és felkeresik a tagjaikat levélben ,mint ahogy a Fidesz is csinálta nagyon helyesen. Leírják a levélben a azt,miért van szükség a váltásra,és buzdítsák az embereket ott ahol csak tudják,hogy a változásra szavazzanak,és hogy mit tennének akkor,ha az ő támogatottjaik kerülnének a polgármesteri székbe.
3.Nem utálkoznak a másik pártok iránt.
Nem tudom elhinni,hogy ezek az alapvető dolgok,hogy nem jutnak eszükbe a pártoknak. Nincs helye a politikában a mai eredmények után egyetlen ellenzéki pártnak sem!
Hát persze, a magyar nép is hibás!
Nézzünk egy egyenletet!
Nincs értelmes párt=60% nem ment el szavazni=Fidesz győzelem
Én elmentem, leadtam a voksomat az LMP-re, bár a kútba is dobhattam volna, kb annyit ér, de mind1.
A kérdés itt az, hogy ha létrejönne egy új pár, a fenti tulajdonságokkal, akkor az emberek szavaznának e rá, mert ma magyarországon a kis pártra nem szavazunk mentalitás nagyon is jelen van
"Hát igen, de ezek a orbánista, mszp imádó lények mindenáron elmennek szavazni. De 60% otthon maradt.
Őket hogy lehetne megnyerni?"
Nem mindenki azért nem ment el, mert nem volt kire. Mi pl. nem voltunk, ha elmentünk volna a fideszre szavazunk és nem azért, mert nincs más, hanem meggyőződésből.
Most viszont egyszerűen nem is tudom hova tettem a leveleket, hogy hova kell most menni, a neten lusta voltam megnézni, meg amúgy is úgy voltunk vele, hogy itt mindig magabiztosan nyer a fidesz, úgyhogy úgy is összehozzák a többiek, akkor is, ha mi most itthon maradunk. (Bár tegyük hozzá, hogy 2002-ben ezen buktunk, mert túl sokan hitték azt, hogy a többiek úgy is megnyerik.)
Ilyen egy rakás van ugyanígy, meg pepitában is, arra mérget veszek. Tuti, hogy most van olyan mszp-s, aki el sem ment, és most otthon mered a tévére, hogy ő meg volt róla győződve, hogy mindenkinek elege van és változás lesz és akkor most mi van? Nem csinálták meg neki? Meg vannak olyan fideszesek is, akik látták az eredményt, és nyugtázták, hogy na ugye megmondtam, hogy úgyis megnyerjük, majd legközelebb el is megyek. Én még jobbikost is ismerek olyat, aki a facebookját is folyamatosan elárasztotta a jobbik jelöltjével, biztos volt a győzelemben, de el már nem ment, mert sürgős, fontos elfoglaltsága volt (kac-kac) meg a többiek úgy is intézik ugye..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!