Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik-szimpatizánsok a...

A Jobbik-szimpatizánsok a Fideszt vagy a baloldalt tartják kevésbé rossznak?

Figyelt kérdés
Az én észrevételeim szerint a jobbikosok inkább a Fidesz felé húznak és a baloldal a negatívabb számukra, de ez számomra azért furcsa, mert több felmérés, kutatás szerint is a Jobbik az MSZP egykori támogatóinak zömét nyelte el.
2014. okt. 12. 12:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Úgy fogalmazok mindkettőt rossznak tartják, de inkább a balt (értsük a leamortizálódó szocikat és alteregóikat ezalatt) rosszabbnak.
2014. okt. 12. 20:59
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem hittem volna el pár évvel ezelőtt, hogy valaha ilyent fogok mondani. (Én, aki narancs ködbe élt legalább 20 évig!)

...De, még Gyurcsányt is becsületesebbnek tartom, orbánnál!

Viszont egyetértek azzal, aki az LMP mellett tette le a voksát, csak mert legalább "becsületesek"

2014. okt. 12. 23:15
 13/14 anonim ***** válasza:
91%

# 9

Valakit is érdekel hogy erre mi a véleményed?

2014. okt. 12. 23:20
 14/14 anonim ***** válasza:
44%
Érdekel engem, hogy mi a te véleményed erről, kedves utolsó? Felőlem fel is akaszthatod magad, annyira leszarom.
2014. okt. 15. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!