Kire nem szavaznál semmiképp, és miért?
Az egész parlamenti csapat.
Kiemelten az MSZP. Hogy miért? Szerintem nem kérdés...
MSZP-re, SZDSZ-re semmiképpen.
Oka: az elmúlt 12 éves kormányzásuk "sikertörténete". (Mert ne feledjük, hogy 1994-98 is az övék volt!)
Bár ízig-vérig MSZP-ellenes vagyok, de az SZDSZ-től még náluk is sokkal jobban kiráz a hideg. Az SZDSZ mindaz, ami én soha nem leszek. A legkárosabb párt ebben az országban.
MDF-re sem, rájuk azért nem, mert 2006-ban nekik "köszönhettük", hogy végül Gyurcsányék kaptak kormányzási lehetőséget, Dávid Ibolya ugyanis nem volt hajlandó koalícióra lépni a Fidesszel. Azóta mindezt csak tetőzték azzal, hogy lassan már minden pozícióba kizárólag Bokrost akarják állítani. (EP-képviselet, miniszterelnökség, pénzügyminiszterség, stb...)
Az LMP-t nem ismerem, de olvasgattam a honlapjukat, és nem az én világom, nem az én értékrendem.
A Jobbik számomra komolytalan. Én anno, tizenéves koromban Miép-párti voltam, végigjártam a magam politikai lázadását, és végül rádöbbentem, hogy az én értékrendembe bizonyos folgok nem férnek bele...
Én a Fidesz vagyok, immáron 12 éve. Egyedül az ő nézeteik azok, amelyeket képes vagyok elfogadni. Illetve ez így nem helyes. Ők azokat a dolgokat tartják értékesnek, amelyeket én magam is értékesnek tartok. Amikor kritizálnak, a saját gondolataimat látom viszont, papírra írva. Amikor kormányoztak, az én érdekeimet, és a leendő gyermekeim érdekeit képviselték. Számomra ők nem "a kisebbik rossz". Számomra ők a saját választásom. Akkor is rájuk szavaznék, ha esélytelenek lennének.
Fidesz
szélkakas, köpönyeg forgató párt, élen T. vezérükkel!
Kire nem:
FIDESZ: stílus, bizonyítvány + Orbán, brrr
MDF: bizonyítvány, személyes ellenszenv, pl. Iboly néni
Jobbik: stílus
SZDSZ: gyengeség, olykor-olykor elgyengülés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!