Ezután is fel fogjátok ajánlani az adó 1%-otokat
parlagfű mentesítésre, vagy inkább mást választotok
így már?
Eddig sem ajánlottam fel olyan cégnek, akinek köze van az államhoz! A Kolontáriaknak szánt pénzeket sem a károsultak kapták, hanem lenyúlta a Fidesz.
2014. okt. 9. 17:34
Én adakoztam Kolontárnál, de nagyon megbántam, mert nem a rászorulók kapták a pénz egy részét. Azóta nem adakozok a korrupt államnak. Az állam nagyon rossz gazda.
2014. okt. 9. 20:53
3/11 A kérdező kommentje:
Igen ez jellemző, nemhogy Kolontárnak, a cunami áldozatainak is példamutató módon adakoztak a magyar emberek. A magyar emberek jólelkűek, viszont az országot kormányzó embereink érdemtelenek és becstelenek és végül sikerül nekik kiölni a jószándékot belőlünk is.
"Eddig sem ajánlottam fel olyan cégnek, akinek köze van az államhoz! A Kolontáriaknak szánt pénzeket sem a károsultak kapták, hanem lenyúlta a Fidesz."
Ennyi. Én is adtam akkor és ez volt a leges legutolsó. Soha többé!
2014. okt. 9. 21:13
Én is láttam a tv-ben a műsort.... Nekem az ütötte meg a fülemet, mikor mobdták h az ügyvéd azt mondta, h állami személyekellen nem szoktak vádakat indítani! Miért? Azt nem embervagy mi? Az nem lehet bűnös? Vagy mivane mögött? Az ügyvéd úgyis elveszti a pert? És kockán foroghat a hírneve? Egy ügyvédnek kell tartania egy politikustól? Vagy azért halott ügy mert a vádlottak mega bíróság puszi-puszi? Gusztustalan!!!!!!
2014. okt. 9. 23:21
6/11 anonim válasza:
A Fidesz-kormány 2010-ben azonnal megszüntette a kiemelt célként parlagfümentesítésre adható 1%-os felajánlási lehetöséget, mivel nem tartja fontosnak az allergiások érdekeit. Így a feltett kérdés nem egyértelmü. Civil szervezetnek továbbra is felajánlható a másik 1%, ezt nem nyúlhatja le a kormány!
2014. okt. 10. 00:02
Most nézem a házon kívül-t (ismétlés). Felháborító!!! A büd*s ku.va anyját a minisztériumnak meg a tetves miniszternek! És nem nyilatkozik a miniszter!
Az ilyet miért nem vágja ki a Fidesz, hogy a taknyán csúszik vissza az édesanyjába. Ez miniszter? Ez a nép szolgája?
Mi a fenét képzelnek, hogy a minisztérium adósságát csökkentik az emberek parlagfű mentesítésre felajánlott pénzéből? Meg terepjárót, meg laptopokat vesznek?!
Ezt a mocskos korrupt xarházi országot, innen tényleg el KELL menekülni. Mocskos tolvaj politikusok! Miért nem vágják börtönbe hűtlen kezeléssel az ilyet?
2014. okt. 11. 11:27
Előttem lévő! Igazat szólsz!Ezt a levelet küldd el Orbánnak! Lehet a minisztereket lekorruptozni, de kik azok a hülyék akik megszavazzák őket? Idegen embereknek hatalmat adni a kezéből, mert bedőlnek az ígérgetésnek?! Ez már régóta nem működik! Új rendszer kéne! Politikusok nélkül!
2014. okt. 11. 16:40
El ne higyjétek már, h a nyugati országok nem korruptak! Ugyan már! Ott is ugyanez megy! Ott iselégedetlen a nép, tüntethet, lázadozhat, más nincsa kezében, mert nincs vagyona ahoz h hatékony legyen hatalomhoz jutni, meg a média is manipulálja az agyukat, félelemben kishitűségben tartja őket. Ne legyünk már naívak, h a nyugati országok milyen angyalkák! Azok is meg vannak szivatva az államadóságon keresztül, meg h az Euból irányítják őket! Talán ott nincs annyira leradírozva a középosztály, és közösen van pénzük összefogni a felső osztály ellen, meg ott lehet összefogóbbak, mint a magyarok, nem olyan kishitűek, meg bátrabbak.
2014. okt. 11. 16:45
10/11 A kérdező kommentje:
Mindenhol van korrupció ez igaz. De ez azért különösen szégyen szerintem, a pénz allergiás, asztmás emberektől, gyerekektől lett kvázi ellopva. 2014-ben egy európai országban beteg emberektől lenyúlni a pénzt amit kizárólag erre adakoztak nagyon a legalja. Fekete Afrikában szokás a segélyszállítmányokat lenyúlni, mi is tényleg itt tartunk?
Kapcsolódó kérdések: