Ti mit szólnátok ha Lázár János lenne a miniszterelnök?
Én csak akkor tudom elképzelni, hogy ő legyen a köztársasági elnök, ha egyrészt a fiát ültetheti a trónba, másrészt módosíthatja úgy a szabályokat, hogy végtelen ideig tölthesse be azt a tisztséget.
Onnantól fogva már valóban beszélhetünk majd fél diktatúráról.
Szerintem más célja van Orbánnak a köztársasági elnöki székkel.
Gondolkodjatok! Hogy lehet meggyengíteni egy másik pártot a legjobban? Úgy,ha 2017-ben Orbán beül a köztársasági elnöki székbe,és mondjuk a Jobbik nyer 2018-ban,akik most aFidesz legnagyobb riválisai,hiszen a 2. erő lettek.
1. Orbán beül a köztársasági elnöki székbe 2017-ben
2.A Jobbik nyer 2018-ban ( ez csak egy példa)
3.A törvényeket meghozza a Jobbik,de a köztársasági elnöknek alá kell írnia. Orbán nem írja alá őket,a Jobbik keze meg van kötve. Alig van mozgásterük az elnök akarata nélkül.
4.Gyakorlatilag a Fidesz irányít,Jobbik köntösbe burkolózva,hiszen a fidesz egyenlő Orbán Viktorral,ha így vesszük.
5. A Jobbik meggyengül 2022-re,eltűnik a süllyesztőben,mivel nem vitték végig a programjukat amit megígértek. Mivel a szélsőséges törvényeiket Orbán tutira nem írja alá.
6.2022-ben újra nyer a Fidesz.
LOGIKA.
Akkor én a kérdésre válaszolok :)
Bár Lázárt egy minden hájjal megkent mocsoknak tartom, de sokkal talpraesettebbnek és jobb politikusnak, mint Orbánt. Szóval a kettő közül inkább őt választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!