Nem kellene visszaemelni a rezsit?
Vissza kellene emelni a rezsit és amennyivel eddig csökkent annyival emelni kellene.
Úgy ahogyan azt a baloldal csinálta - újra ezer milliárdokat talicskáznának ki a külföldi kézen (köszönjük MSZP) lévő szegény közműcégek és újra a Magyarok fizethetnék a jövedelemhez képest a legmagasabb rezsiköltséget.
Ennek hatására szerencsére nem lenne szinte a nullával egyenlő az infláció hanem legalább 10% körüli. Ekkor legalább a rezsicsökkentést ellenzők csendben maradnának és örülnének a negyedévente bejelentett 10-20%-os emelésnek és a magas inflációnak.
A rezsicsökkentést valahol tuti, hogy ellentételezi az állam, mert akkor a cégek a számlában ezt nem részleteznék ki világító háttérrel kiemelve, szolgálva ezzel a Fidesz választási kampányát!
No már most az én rezsicsökkentésem havonta 1500 HUF
egy rózsadombi villáé 100 000 HUF
Szokták mondani, hogy a kutya is oda sz@@rik ahol már van
2010-ben 327 ft volt a 95-s benzin litere, most 426 ft.
Anno 2008-ban azt mondta hős vezéred, hogy le kéne venni a jövedéki adót. Erre ő 2010-ben megemelte az áfát 27%-ra. Plusz jövedéki adót is emelt. Mondjuk 2010-ig már nehéz visszaemlékezni...
Anyám borogass!!!
Nem azt mondtam hogy a rezsim 1500HUF hanem azt hogy a rezsicsökkentésem!!!
Logika szó mond neked valamit????
""2010-ben 327 ft volt a 95-s benzin litere, most 426 ft.""
Nem tudtam, hogy olajnagyhatalom vagyunk és az Orbán kormány határozza meg a kőolaj világpiaci árát.
Az üzemanyag árak emelkedni fognak akárki is van hatalmon - ez főképpen a csökkenő készletek miatt van így - a világban a kőolaj kitermelés egyre nehezebb a jelenlegi kutak egyre kevésbé tudják ellátni a világot.
A kőolaj pár évtized múlva kifogy addig pedig évről évre egyre drágább lesz - ez nem a kormányoktól függ.
10.25
a földgáz árakat ő szabályozza? mégse nagyon érdekli őket, a világpiaci ár... :D
"Nem tudtam, hogy olajnagyhatalom vagyunk és az Orbán kormány határozza meg a kőolaj világpiaci árát. "
Mindegy ki határozza meg, nem a világpiaci ár miatt kerül a 60 forintos benzi Magyarországon 400 forintba. Bár látom ezt neked nehéz lesz átlátni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!