Ez a szabadelvű művésznő miért üvöltözött 18 percig a Szabadság téren?
2014. okt. 5. 19:54
3/12 anonim válasza:
Nem tudom, de én leöntöttem volna mekis kólával, ha arra járok. Kár, hogy a mai nyárspolgárok olyan töketlenek...
5/12 anonim válasza:
Szegény szeretethiányos, és így akarta elérni, hogy valaki rá is figyeljen! :D
Vagy lehet csak Negró reklámra gyakorolt.
Amúgy engem a youtube-os Angry german kid-re emlékeztet! XD
6/12 anonim válasza:
Na, a Szabadság téri emlékmű...
Lehet érveket felhozni ellene, mellette... Legtöbben persze csak emociánils alapon beszélnek róla.
Ez a modern "művész" pedig egy rendkívül ötletes, fordulatos performanszban kiáll ordítani. Gratulálok :D :D
7/12 anonim válasza:
Mert annyi esze van, tipikus "szabadelvű, önmegvalósító". :D
8/12 anonim válasza:
Nagyon unatkozott.
Ha rossz indulatú akarnék lenni, akkor odaírnám, hogy így hétvégén este nem talált jobb elfoglaltságot, vagyis nem volt, aki megd...
9/12 anonim válasza:
Valaki segítsen rajta, szorulása van :)
10/12 anonim válasza:
"akkor odaírnám, hogy így hétvégén este nem talált jobb elfoglaltságot, vagyis nem volt, aki megd..."
Vajon olyankor egy koton mellé füldugó is kellene védekezni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!