Melyik a pesti oldal legelegánsabb, legelitebb, leggazdagabb városrésze?
Figyelt kérdés
2014. okt. 5. 15:01
3/15 anonim válasza:
5-6 ker.Váci utca,Vörösmarty tér,Andrássy út,Belgrád rakpart,Benczúr utca
6/15 anonim válasza:
Az ötkert a turistalátványosságok miatt tartjátok elitnek? :) Semmi "elitség" nincs benne. Nem értem mi alapján mondjátok ezt.
7/15 anonim válasza:
"Az ötkert a turistalátványosságok miatt tartjátok elitnek? :) Semmi "elitség" nincs benne. Nem értem mi alapján mondjátok ezt."
Igazad van, Csepel meg Kőbánya az űberfaxa!
8/15 puszi222 válasza:
Összességében : jó a közbiztonság kevesebb kisebbséggel találkozol drágább a lakás szebb a környék, van minden ügyintézés, vásárlás, szolgáltatás téren., tényleg nagyon jó környék az V ker,VI.ker egy része illetve szerintem a II. kerület budai hegyek illetve a XI KERÜLET MOM park körüli illetve. " villa "része. Gazdagret is elég nívós főleg az új lakopark közeli rész, bitt bármikor kimehetsz az utcára térfigyelő kamerák vannak nagyon jó a közbiztonság este is akár haza futhat akár...
9/15 puszi222 válasza:
XII.ker mom park... Félre írta a program ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!