Akik a DK ra szavaznak azok így képzelik el? (többi lent)
Egy olyan Magyarországot képzelnek el ahol mindenki Gyurcsány Ferencért dolgozik, és neki adózik? Olyan Magyarországot ahol a Gyurcsánynak adjuk oda az összes pénzünket?
Mert gyakorlatilag amíg hatalmon volt ez volt, és az Öszödi beszédet is végig lehet hallgatni, a hülyének se kérdés, pénzért politizálnak.
Ez a kérdés sajnos nem provokáció, bár az lenne...
A Dk sok a jövedelmüket mindig küldik Gyurcsánynak?
90-ben nagyon szimpatikus volt a Fidesz, ezért mint józanul gondolkodó polgár igen, nekik adtam a pénzem, mert hittem bennük. Aztán hamar átpártoltam az MSZP-hez. Nekik évekig utaltam a 10 ezreket. Majd az első Fidesz kormány alatt láttam, hogy hiba volt eltávolodni a Fidesztől. 4 évig küldtem a fizetésem 50%-át. Aztán jött az SZDSZ, majd megint az MSZP. 2009-től újra a Fidesznek adtam a pénzem, de most már a 75%-át. És a tusványosi beszéd óta DK-s vagyok. Ők 80%-ot kérnek. De csak 90%-et tudok adni de azért megegyeztünk valahogy.
Szóval igen, az egész életem célja, hogy pénzt adjak valami aktuális politikusnak akik mind ugyanolyan hazugok. Problem?
"Hát, sok szép választ kaptam, a DK soknak az érvelése a tipikus: ,,Tudom hogy szarok vagyunk, de nézz már a másikra''. "
Senki sem írt se ilyen, se ehhez hasonló érvelést. 1-es és 3-as komoly érveket adott.
Egyikük hivatkozott arra, hogy nem pártoknak, hanem a kormánynak fizetjük az adót, akik aztán jobban vagy rosszabbul elköltik. És a Gyurcsány kormány valahogy jobban csinálta.
Másikuk rávilágított arra, hogy az Öszödi beszéd pont az ellentétéről szólt, mint amit te látsz benne.
"Csak akkor az adóinkat nem Stadionokra, és hasonlókra fordították"
Hanem egy az egyben zsebre vágták Gyurcsányék! Így lenne helyes a mondatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!