Hogyan lehet az, hogy a tanárok többsége Fideszes?
Figyelt kérdés
2010-ben emlékszem annyira örültek,hogy " hú de jó a Fidesz nyerte a választásokat" aztán a beígért béremelésből hangyányi mennyiség valósult meg,szivatják őket a folyamatosan változó oktatási rendszerrel,még a könyvcsomagokat is maguk cipelik be az iskolákba tanév elején,mert a tankönyvpiac államosítása miatt már a bejáratig se viszik el ezek a kemény legények,akik vezetik a könyvszállító kamionokat. Meg bizonyítaniuk kell fogalmazás formájában,hogy alkalmasak az oktatásra,meg idén szeptembertől már tanfelügyelők járják az országot,és ők is megnézik,hogy valóban alkalmas e a tanár a tanításra. És ezek után még beikszelnek egyet a fideszre. Azzal ne jöjjön senki,hogy félnek a tanárok... most őszintén mennyi ideig tart kimondani azt a hazugságot,hogy a fideszre szavaztam?? a fülkében egyedül van,egyedül dönt,kire ikszel... nem értem hogy lehet félni az iskola vezetésétől ezzel kapcsolatban. Nem nehéz azt hazudni,hogy fideszes vagyok miközben a másik pártot támogatom a fülkében. Buta emberek gyülekezete...2014. okt. 4. 18:40
11/11 anonim válasza:
Lehetséges, hogy ez vidéken így van, de én egyáltalán nem ezt tapasztalom abban a gimnáziumban, ahol tanulok. Mondjuk ez egy viszonylag liberális szellemiségű iskola, sok tanárnál lejön egy-egy elszólásukból, hogy mennyire utálják a Fidesz-kormányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!