A liberálisok miért hiszik azt hogy a rasszista emberek eredendően gonoszak?
én liberális vagyok, de a romák bizonyítottan többet bűnöznek és ez egy valós probléma.
F20
"Aki gyűlölködik, az mind gonosz. Függetlenül attól, hogy ki gyűlöl. A gyűlölet gyűlöletet szül. "
Aki a rasszistákat gyűlöli, az is gonosz?
A tolerancia nem arról szól, hogy az intoleranciát is tolerálni kell? Mert ha nem, akkor az már nem tolerancia.
Farkába harap a kígyó.
Mindenki azt csinál amit akar, addig amíg azzal másnak NEM árt!
Szerintem ez nem olyan bonyolult.
Ha pedig gyűlölködő xy odamegy az utcán vadidegen zv-hez és megveri/megdobálja/szidja/megkéseli/kirabolja, csak mert valami miatt nem tetszik neki, az már eléggé az "árt" kategória.
Csak a saját agymenésüket ismételgetik. Ennyit tudnak, tisztelet a kivételeknek.
Amúgy meg állandóan gyűlölködnek a "jobberek, turbómagyarok", és mindenki más ellen akik nem ezt a tömény hülyeségeket szajkózzák.
Nem is magával a liberalizmussal lenne baj, hanem azzal, hogy sokan átestek a ló túloldalára.
"Szóval akkor azzal sincs baj ha a szlovák szélsőjobb, románok, cigányok hordják el mindennek a felsőbbrendű turáni magyar népet ugye?"
Nektek biztos nincs. Elvégre van egy közös, kedvenc témátok a magyarfikázás.
Itt mindenki kiáll a mellett, hogy a rasszizmus okés. Ebből a gondolatmenetből következik, hogy akkor nem csak a zsidókat, cigányokat, pirézeket, elfeket ér utálni, hanem a magyarokat is.
Vagy magyarázd el egyik népet, hogy lehet jogosan utálni, a másikat meg nem.
Szerintem a liberálisok nem azt gondolják, hogy a rasszisták gonoszok, hanem azt, hogy hülyék. Vagy legalábbis tájékozatlanabbak. Nem is, inkább tényleg hülyébbek, mert a tájékoztatásuk nem szűnteti meg a rasszizmusukat.
Én pl. eddig még majden mindig nálam hülyébb rasszistával találkoztam, de ha nem, ha nálam általánosságban okosabbnak gondoltam, akkor is kiderült, hogy nálam jóval kevesebb ismerete van azokról a dolgokról,
amikről a rasszisa rögeszméit kialakította. Ezekhez aztán makacsul ragaszkodik még akkor is, ha tényekkel támasztom alá a cáfolataimat. Ilyenkor rendszeresen annak a gyanújának ad hangot, hogy ezek a tények manipuláltak, hiszen mindenhol a zsidók vannak, ott is ahonnan ezek a tények származnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!