Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik a legszínvonalasabb...

Melyik a legszínvonalasabb magyar híradó?

Figyelt kérdés

#magyar #híradó #tájékozódás #híradás #színvolal #színvolalas
2014. szept. 19. 19:27
 1/7 anonim ***** válasza:
68%

Attól függ milyen téren.

Bűncselekmények terén a HírTV, ezen a téren ők a legobjektívabbak, legkevésbé politikai korrektek.

2014. szept. 19. 19:30
 2/7 anonim ***** válasza:
28%

ÁÁÁÁ haver feldobtad a napomat :DDDD

Színvonalas XDDDD hihihi

Jöhetnél a Showder klubba.

Tiéd a nap vicce díj.Jár a keksz.

2014. szept. 19. 19:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nincs ilyen...sajnos:(

3-4 híradót érdemes "összenézni",akkor talán van valami kép a történtekről.

RTL Klub-bulváros

HÍR TV-Hááát..."makacskérdezős"(Császár Attila nem adja fel):)

Echo tv-szerintem cseppet szélsős...

ATV-Túlnyomórészt bal...

Kicsit fárasztó de felvételről nemegyszer összehasonlítjuk a hírek leadásának "oldalait".

2014. szept. 19. 19:51
 4/7 anonim ***** válasza:
27%
Hmm... BBC CNN már ha a képminőség érdekel. Mert ha a politikailag korrektet akarod tudni gondolom ezért van ebben a témában akkor egyik sem. Úgy ferdítenek ahogy tudnak. Végre elismerik a gonoszok is mert ugye most ők is megtudják milyen érzés mikor ferdítik a dolgokat meg milyen a kettős mérce.
2014. szept. 19. 20:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy mi a színvonal mércéje számodra: Hírek pontossága, komponálás, függetlenség, tájékoztatás részletessége, stb.

Mivel nem TV-zek én úgy sem tudnék érdemben válaszolni, de legalább adj egy támpontot a többi válaszadónak, hogy mi az elvárásod a híradóval szemben, hogy pontosabb választ tudjanak adni.

2014. szept. 19. 22:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Politikai és az egész országra nézve fontos híreket szeretem, a gyilkosság, baleset bármilyen egyes magánszemélyt érintő hír számomra irreleváns. Az m1-es híradó pl tetsik, de rossz időben van nekem.
2014. szept. 19. 22:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ajánlom a királyi tévék híradóit, ott kevés a Kék Fény. Az én szempontom szerint pedig a legszínvonaltalanabbak ezek a híradók, már ha a korrekt tájékoztatás etikai szabályait nézzük. Embereket takarnak ki, mint tudjuk milyen rendszerekben szokás... Manipulálják a felvételeket. Az ellenzéki tüntetést kilométerekről közvetítették az operánál stb.
2014. szept. 19. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!