Bűncselekmények terén a HírTV, ezen a téren ők a legobjektívabbak, legkevésbé politikai korrektek.
2014. szept. 19. 19:30
2/7 anonim válasza:
ÁÁÁÁ haver feldobtad a napomat :DDDD
Színvonalas XDDDD hihihi
Jöhetnél a Showder klubba.
Tiéd a nap vicce díj.Jár a keksz.
2014. szept. 19. 19:51
3/7 anonim válasza:
Szia!
Nincs ilyen...sajnos:(
3-4 híradót érdemes "összenézni",akkor talán van valami kép a történtekről.
RTL Klub-bulváros
HÍR TV-Hááát..."makacskérdezős"(Császár Attila nem adja fel):)
Echo tv-szerintem cseppet szélsős...
ATV-Túlnyomórészt bal...
Kicsit fárasztó de felvételről nemegyszer összehasonlítjuk a hírek leadásának "oldalait".
2014. szept. 19. 19:51
4/7 anonim válasza:
Hmm... BBC CNN már ha a képminőség érdekel. Mert ha a politikailag korrektet akarod tudni gondolom ezért van ebben a témában akkor egyik sem. Úgy ferdítenek ahogy tudnak. Végre elismerik a gonoszok is mert ugye most ők is megtudják milyen érzés mikor ferdítik a dolgokat meg milyen a kettős mérce.
2014. szept. 19. 20:04
5/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy mi a színvonal mércéje számodra: Hírek pontossága, komponálás, függetlenség, tájékoztatás részletessége, stb.
Mivel nem TV-zek én úgy sem tudnék érdemben válaszolni, de legalább adj egy támpontot a többi válaszadónak, hogy mi az elvárásod a híradóval szemben, hogy pontosabb választ tudjanak adni.
2014. szept. 19. 22:21
6/7 A kérdező kommentje:
Politikai és az egész országra nézve fontos híreket szeretem, a gyilkosság, baleset bármilyen egyes magánszemélyt érintő hír számomra irreleváns. Az m1-es híradó pl tetsik, de rossz időben van nekem.
2014. szept. 19. 22:57
7/7 anonim válasza:
Akkor ajánlom a királyi tévék híradóit, ott kevés a Kék Fény. Az én szempontom szerint pedig a legszínvonaltalanabbak ezek a híradók, már ha a korrekt tájékoztatás etikai szabályait nézzük. Embereket takarnak ki, mint tudjuk milyen rendszerekben szokás... Manipulálják a felvételeket. Az ellenzéki tüntetést kilométerekről közvetítették az operánál stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!