Fadd-on már csak fegyveres őrrel lehet forgatni a Hír Tv nek a cigányok miatt?
Utolsó, te nyomornc. Végignézted a videókat? Még mindig hazugságnak mondod az egészet?
DE NEM! Nincs cigánybűnözés, az öregasszonynak véresre verték a száját, meg nézd a videóba, milyen a cigánykultúra. Sok semmirekellő.
amúgy annyira most nem értem. A hír TV nem fideszes vagy mszp-s? (asszem fideszes) ők pedig nem tagadják a cigánybűnözést?
Attól még hogy nem tagadják, még semmi nem oldódik meg.
De attól hogy sok esetben, nincsenek a hírekben, még létezik. És ha a Jobbik nem volna, akkor csak azoknak a családjai tudnák akiket agyonvernek, megölnek, kirabolnak a cigányok. És lehetne titkolózni a nagyvárosokban, mintha nem is létezne, vagy a vidék az nem az ország része?
ma 16:33
a belinkelt videó nem kuruc.info által kreált.
kérdező: szerintem félreértettél.
engem is felháborít amit a cigányok tesznek és jobbikra szavazok, de szoktam gondolkodni és olvasni mielőtt válaszolok valakire.
azt írtam, hogy nem értem, hogy kerülhet ilyen be a hír tv-be, ha egyszer az őket támogató párt épp ellenkező irányba dolgozik.
teccik érteni? nem kritizáltam sem a jobbikot, se a gárdát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!