A Magyar Narancs liberális médium?
Figyelt kérdés
2014. szept. 13. 23:04
1/4 anonim válasza:
Igen, a nevével ellentétben az.
3/4 anonim válasza:
A Magyar Narancs régen fideszes lap volt, innen is a neve. Viszont régen a Fidesz is liberális párt volt, kb. olyan mint az SZDSZ. És ez nem vicc!
Aztán a Fidesznél lett egy 180°-os fordulat, a Magyar Narancsnál meg nem, bár ott nem tudom, hogy alakultak a dolgok volt egy időben Mancs talán ugyanez a lap, aztán megint Magy.Nar.
4/4 anonim válasza:
Számomra ennek az oldalnak a neve kicsit gúnyosnak tűnik. A fideszeseket szokták narancs(ok)nak hívni, szerintem egy fideszes saját magát és a fideszt nem fogja lenarancsozni. Illetve egyik filmben a magyar narancs egy citrom volt, ezért ez a név kicsit olyan, mintha arra akarna emlékeztetni, hogy nekünk magyarok ez jár, hogy mi semmiben sem vagyunk jók. Úgyhogy a neve alapján kicsit képmutatónak tűnik, de ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!