Zuglóban a Fidesz-KDNP vagy a baloldal polgármester-jelöltje fog nyerni?
Remélem NYEREK!
HAHAHAHA!
- mit mondhat egy POLGÁRMESTER?-
"Amúgy remélem, a baloldal."
Te az emberiség ellensége vagy.
4-es: nem tudom, csak örülnék, ha ebben a fontos kerületben nem a Fidesz irányítaná a negyedet.
5-ös: miért is vagyok a világ ellensége? Talán ha kifejtenéd... Priviben is lehet. Nem szeretnék az emberiség ellensége lenni, úgyhogy ha elmondod, miért, akkor nem fogom azt remélni, h Zuglóban a baloldal nyerjen.
7-es. Persze, történtek hibák, bűnök. De melyik pártnál nem? Most nem akarok belemenni, h. a Fidesz hogyan zúzta szét az alkotmányos jogállamot, nyugdíjpénztárak, sorolhatnám.
A szocik elég izzók, emlékszem, amikor Horn Gáborék röhögtek a népszavazáskor, hogy ez aztán a csapat.
De mégis hagyták élni az embert, lehet, h követtek el hibákat, kiderült egyes funkcikról, h bűnözők, de szerintem "odaát" sem túl rózsás a helyzet.
Még mindig nem értem, h én miért vagyok az emberiség ellensége. Még egy darázs agyoncsapása után is lelkiismeret-furdalásom van. :D
"De mégis hagyták élni az embert"
Engem miért nem hagytak élni? Az állandó gáz/villany,stb. áremelések miatt már megspórolni való pénzem se maradt hó végére akkoriban. Az az egy szerencsém, hogy sose vettem fel deviza alapú hitelt, különben már rég az utcán lennék.
Nem mondom, hogy tökéletes a mostani kormány, vannak hibái, de lényegesen jobb, mint a 2002. és 2010. közöttiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!