Vajon a vakok el tudják olvasni monitoron keresztül a Köztársasági Elnöki hivatal oldalán lévő braille írást? Ez egy poén lenne a részükről?
2014. szept. 13. 15:15
2/12 anonim válasza:
a vakok az ilyeneket tapintással "olvassák"
ez csak aféle jelzés vagy hogy mondjam
3/12 anonim válasza:
Édes jó istenem, azt hittem, ezt már rég levették. Még mindig fent van?!
Országimázs, basszus...
4/12 Koplárovics Béci válasza:
Mert braille írással van írva... ugye?
5/12 A kérdező kommentje:
ma 16:22
Mivel van akkor?
2014. szept. 13. 16:42
6/12 Koplárovics Béci válasza:
Én rákattintok az akadálymentes változatra, ott igencsak Arial-nak tűnő betűkkel van írva minden.
7/12 A kérdező kommentje:
És ami oda volt írva az mi? A főoldalon. A kérdés arról szólt. Mi értelme van azt odarakni? Jelzésnek is elég hülyeség odarakni. Elolvasni nem lehetséges. Ez az első oldal amin ilyen van. Máshol és nagy szöveg van kirakva. DE a másik vicces az a botos ember a képen. Ami ugyancsak vakokra utal.
2014. szept. 13. 17:51
8/12 A kérdező kommentje:
2014. szept. 13. 17:54
9/12 Koplárovics Béci válasza:
"És ami oda volt írva az mi? A főoldalon. A kérdés arról szólt. Mi értelme van azt odarakni?"
Nem tudom, hogy esetleg a dizájnról hallottál-e már valaha... Ha az a verzió a ténylegesen vakoknak szólna, akkor miért lenne utána meg rendes betűkkel írva? Persze ha csak a kötözködést keresed, akkor megtaláltad, írj be magadnak egy mezei pirospontot.
Jó, ezt tényleg valami idióta találta ki.
10/12 anonim válasza:
A vakok iránt érdeklődők is ismerhetik ezt az írást, de ők nem tapogatással olvassák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!