Vona Gábor pontosan hol lakik?
Figyelt kérdés
Milyen háza vagy lakása van?2014. szept. 12. 17:39
1/13 anonim válasza:
Úgy tudom Gyöngyösön, de szerintem ennél közelebbit nem is lehet leírni, mivel neki is vannak személyiségi jogai. Szerintem te sem szeretnéd ha a lakcímedet kiírná valaki a netre.
3/13 anonim válasza:
a legvégén van a lényeg
http://www.youtube.com/watch?v=q3tOw_wL2wQ
-dal helyett -ban.
Viccet félretéve nem tudom.
4/13 anonim válasza:
Vona Gábor olyan kemény, hogy neki sehol nem kell laknia ahhoz, hogy mindenhol lakjon.
6/13 anonim válasza:
# 1
Te muja, hát nem a kurucz.infonak szokása kitenni emberek magánlakcímét, telefonszámát, amely oldalnak erős Jobbikos kötődései vannak?
9/13 anonim válasza:
"Te muja, hát nem a kurucz.infonak szokása kitenni emberek magánlakcímét, telefonszámát, amely oldalnak erős Jobbikos kötődései vannak?"
Azon gondolom luxus elfilozofálnod, hogy akiknek kilökik a telefonszámát, azok speciel miket tettek vagy mondtak. Egyébként a Jobbik mikor hagyatkozik a kurucra mint a párt hírportáljára? Szerintem a kuruc izraeli kötődésű, így akarják gerjeszteni a nem létező magyar antiszemitizmust :) Egész körmönfont terv.
10/13 anonim válasza:
#6 Aztàn ha a szomszèd bele ugrik a kùtba te is utàna ugrassz? Legyen eszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!