Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most már az Együtt 2014-et és...

Davidpsp kérdése:

Most már az Együtt 2014-et és a PM-et elküldik a rendőrök, hogy ne legyen demonstrálás?

Figyelt kérdés
Itt van a videó [link]

2014. szept. 11. 17:36
1 2
 11/11 Napfonat ***** válasza:

Hmm.

Értem :(

Túlságosan egoista lehetek, hogy csak arra tudok hivatkozni, amit a saját bőrömön tapasztaltam.

Mellesleg a régebbi aktív politika-követői éleslátásomnak köszönhetően tudom, hogy ma Magyarországon nincsen olyan párt, aki csak magyar támogatásból tevékenykedik. A Fideszt is, az MSZP-t is, az Együtt-2018-at is, A Pall Mallt is, az LMP-t is és a Jobbikot is MASSZÍV külföldi pénzek segítenek programjaik megvalósításában! Amerikai, izraeli, orosz, brit, német, francia, kínai, arab, skandináv bábmesterek irányítják az összes pártot. Talán még a pártprogramokat is ezek írják!

Hát a Gordonka szereplése a Bilderberg-gyülekezetben meg mindent elmond...

2014. szept. 19. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!