Azt nem értem, hogy a Jobbikot miért szidják ennyire, amikor nem is mondott rosszat. Miért kell szidni?
09.06
Ez esetben a világ megérett a pusztulásra.
"25 vagyok!"
Ok. Vonjunk le belőle 10-et, és akkor azt mondom elég éretlen a gondolkodásod, de legalább kérdezel nem kioktatsz. Már az is nagy szó az itt levő tinik közt.
Tudod, Dávid, minden párt jót akar. Egy pártnak sincs a programjába hogy "haha, jól bevezetjük a létezési adót, csak azért hogy jóóól megszívják az állampolgárok". Ha majd szavazhatsz, inkább arra érdemes fektetni a hangsúlyt hogy mit TESZ/TETT a párt, ahelyett hogy mit MOND/MONDOTT. Az érzelmeket pedig kicsit félretenni (a te esetedben picit nehéz lesz), mert a legtöbb párt az állampolgár érzelmeire akar hatni a másik pártok bemocskolásával.
További kellemes politizálást.
"Ez esetben a világ megérett a pusztulásra."
Ugyan, van nálunk cirka 1 millió öregasszony, akik szerint Orbán Viktort Isten küldte közénk, hogy megmentsen minket és személyesen az égő csipkebokor ad neki tanácsokat, miközben angyalkák vigyázzák lépteit.
És mindezt úgy, hogy a kor állítólag tapasztalattal és bölcsességgel jár.
Ehhez képest Dév nem is áll olyan rosszul. :D
"Az h közben a baloldal pergett szét, mert álomvilágban éltek az nem számít."
Milyen baloldal?
Baloldal nincs Magyarországon, csak olyanok, akik annak mondják magukat.
Na látom összefutott a kisebbség, ilyen egységet is rég láttam.
Tetro, 62%, 46%, 56%, 54% és 61%.
Már csak 37/38% hiányzik, alig várom h elkezdje, h"mert a jobberek így
meg úgy"
Na h válaszoljak is, amint láthatod ugyan az a 3-4 felhasználó próbálja
úgy beállítani hazugságokkal, mintha nem tudom milyen ellenállás lenne
a Jobbikkal szemben.
Ők azok, akik 2008 óta mindennap leírják, h a Jobbiknak már csak pár
nap és teljesen szétesik.
Az h közben a baloldal pergett szét, mert álomvilágban éltek az nem
számít.
Jönnek hülyeségekkel, h Putyin pénzeli őket, h majd ezt fognak meg azt,
csak épp sehol egy link vagy valami bizonyíték.
Kétségbeesve kapálóznak:)
Már most is kivan a tököm a Fidesz nemzeti baromságaival, akkor milyen lenne még a Jobbik alatt?
Bele nem merek gondolni...
"A Jobbik csak rendet akar tenni, nem náci és nem kommunista párt!"
Jól mondod kérdező. Nem náci párt, bár hajaz rá. Nem kommunista, csak átvesz néhány elemet. Rendet akar. Csak az a baj, hogy a feladat megoldását nem akarni kell, hanem érteni hozzá. És amit ők leírnak a megoldásról, abból világos, hogy nem értik. Lehet, hogy akarják, de ez kevés. Tudni is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!