Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar vagyok, annak születtem...

Magyar vagyok, annak születtem, soha nem hagyom el az országot, mindig hű szolgája leszek! Valaki gondolkodik még ilyen hazafiasan?

Figyelt kérdés

Nem érdekel a nyugati jóléti társadalom, szeretek magyar lenni.Soha nem mennék külföldre,se dolgozni, még kirándulni sem, mert az otthonomat akarom jobban megismerni.Kiszolgáltam már több politikai rendszert, kádár, 90es évek módszerváltós korszaka, mszp, és most fidesz korszak.

De az országot szeretem, és kitartok.ha csak minimálbért keresek életem végéig, akkor is magyar vagyok, soha el nem megyek, mert az országot én szolgálom, és nem fordítva.

Az a baj , kevés magyar gondolkodik már így, vagy tévedtem?

Ti hogy vagytok ezzel?

2014. szept. 6. 14:44
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
83%
Előző vagyok, utólag még hozzátenném, hogy az ország szeretete és "hű szolgálata" nem a mindenkori hatalom kiszolgálását jelenti! Ellenben te erre gondoltál...
2014. szept. 6. 18:36
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

"Az a baj , kevés magyar gondolkodik már így, vagy tévedtem?"

Abban, hogy mit gondolsz valamiről nem tévedhetsz, mert az a sajátod. Ha neked ez tetszik akkor hajrá. Ha azt mondanád, hogy én is így gondolkodom, na akkor már tévednél.

Örvendetes, hogy szereted az országot, de mivel nem jártál külföldön nincs összehasonlítási alapod. Lehet, hogyha kint lennél akkor azt is szeretnéd. Jó eséllyel ha Ausztriába születtél volna, akkor most azt az országot tartanád a világ legjobb helyének. Ami rendben is van, én is jobb szeretem édesanyámat, mint a szomszéd nénit.

Én úgy gondolom, hogy az életben lehetőségek vannak. Lehetőség pl arra, hogy megismerd a világot. Ha neked a hazafiság azt mondja, hogy ne ismerd meg a világ többi részét, csak az országunkat, akkor szerintem hazafinak lenni sokkal inkább rabság, mint szabadság. Abból pedig nem kérek. Én szeretek választani.

2014. szept. 6. 19:31
 33/33 anonim ***** válasza:
A kérdező nem így gondolkodik, csak provokál, hogy a mások véleményét megtudja, talán szakdogát ír a témából és erre kellenek neki az információk ... haha
2014. okt. 25. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!