Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Árpád népéből jöttem, piros...

Árpád népéből jöttem, piros meg fehér csík legyen mögöttem! Szerinted?

Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 13:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
13%

Na eza tiszta szégyen kisfiam.

Attól hogy valaki baloldali még lehet hazaszerető, és nem hazaáruló.

2010. jan. 18. 04:38
 22/24 anonim ***** válasza:
19%

Kedves egységsugarú kérdező

Ezt a hazaszerető-hazafias demagógiát hagyjuk már. Van, aki szerint az a jó, ha radikálisan csökkentjük az adót, és ott hagyjuk a pénzt az embereknél. Van, aki szerint éppenhogy növelni kellene, és egy skandináv mintájú államot létrehozni. Na, most akkor melyikük a hazaáruló?

2010. jan. 18. 13:02
 23/24 A kérdező kommentje:
20:26, jah, szerintem hazaáruló vagy! Ahogy mondod! mert nem az ország érdekeit tartod szem előtt. Bezony ám!
2010. jan. 21. 09:51
 24/24 anonim válasza:
6%
Én nagyon nem szeretném, ha horgász egyenruhás bohócok mondanák meg nekem mit tehetek és mit nem. A mostani pártok hihetetlenül sok hibát elkövettek bal és jobb oldalon egyaránt. A Jobbik is lopna, csalna hazudna ha a lehetősége meg lenne rá. Amíg a társadalom egésze nem nő fel. Amíg a gondolkodásmódunk nem lesz kb. a skandináv országok szintjén. Addig nagy változás nem lesz. Erről nem "csak" a politikusok tehetnek. Tetszik nem tetszik, ők is a népből kerültek ki. Nem egy másik bolygóról jöttek. A Magyar ember régóta ahhoz van szocializálódva, hogy a kiskapukat és csak a saját egyéni érdekeit tartsa szem előtt. Mindez meg fog változni de ez egy hosszú folyamat. Balgaság egy párttól, 4-8 évtől várni a csodát.
2010. jan. 24. 07:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!