Magyarországon a lakosság bosszúból hagyta, hogy elvigyék a zsidóságot a negyvenes években?
Magyarországon ,a Tanácsköztársaság uralma alatt több száz embert Dunába lövettek, megkínoztak , illetve bántottak.
Sajnos, vitathatatlan tény, hogy ennek annak a Tanácsköztársaság vezetői között sok volt a zsidó ember.
A Tanácsköztársaság bukása után, a magyar média gyakran kihangsúlyozta, hogy a "zsidók Dunába lövettek magyarokat" magyarokat, meg hasonlók.Írtak erről könyveket, sok újságcikket, az akkori közéleti személyiségek.
Magyarországon, mindig is volt egy kis antiszemitizmus, történelmi hagyományok, Kazár Birodalom vagy kitudja miért.
De a pontot az i-re valószínűleg ez a dolog tette fel.
Így, ha nem is támogatták, hogy elvigyék a zsidókat, de szó nélkül hagyta a többség, mivel sokaknak a rokonát kivégeztették a Tanácsköztársaság idején.
Nekem ezt nagyszüleim mesélték így.
Magyarország lakosságának a nyilvántartott zsidó aránya valahol 6% körül mozgott (A zsidó törvények miatt ennek többszöröse számított zsidónak). A zsidók a hagyományaikból adódóan lényegesen nagyobb arányt képviseltek a polgári tanult értelmiségi rétegben (valahol 12 és 18% között. Vlt olyan egyetem ahol a tanulók között 20% zsidó volt (Innentől jött az irigység a nem zsidóban)
Tény ami tény. A zsidó emberek között - a folyamatos háttérbe szorítás, és szegregáció miatt sokkal többen voltak fogékonyak az olyan eszmékre,amik az egyenjogúságok a népek, emberek egyenlőségét meg mindenféle ehhez hasonló eszméket hirdették. Ebben az egyenlősdi-hirdetésbenben, meg világszabadság eszmében a kommunisták elől jártak.
Azonban a tanácsköztársaságban nem nevezhető túlsúlyosnak a zsidók aránya, viszont megint jó volt rájuk kenni valami sz...rt.
Tudjuk hogy Krisztus keresztre feszítéséért is ők voltak a felelősek, no meg szűz keresztény lányok vérét isszák. (Csak azt ne tudom mit ittak addig amíg nem volt kereszténység. -mert kb 3-4000 éves a vallásuk -. Gondolom imádkoztak az istenhez hogy hozza már létere a keresztény vallást....de akkor meg miért feszítették meg Jézust.
Folytatva az előzőt.
1944-ben a magyar lakosság nagy részének a hozzátartozói a fronton harcoltak, vagy már meg is haltak. A lakosság nélkülözött, a nagyobb városokat már elérték a szövetségesek bombázói. Egyszerűen örültek, hogy élnek és nem azzal foglakoztak hová tűnt a szomszéd.
"Csak azt ne tudom mit ittak addig amíg nem volt kereszténység"
Kereszténység sok ezer éve létezik. Már a kanaániták is keresztények voltak akiket a zsidók lemészároltak a Kánaánba való bevonulásukkor. A vérét isszák mondást pedig nem szó szerint kell érteni, hanem azt jelenti, hogy , bármerre is mentek, évszázadokon át mindenkit lemészároltak aki keresztény volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!