Sosem lesz €-nk?
A kormány most készül lecserélni az összes papírpénzt.
Ez arra enged következtetni hogy egyhamar nem lesz nekünk közös pénzünk.
Lesz eurónk.
Mindig is megvetettem azokat a szerencsétleneket, akik az ázsiai prérin tartanák a magyar gazdaságot.
Legyen eurónk mielőbb.
"Mindig is megvetettem"
Mindenki leszarja mit vetsz meg, mit nem. :D
Vicces lenne, ha most bevezetnék az eurót. Születnének a "nemzetiségi" viccek. "Neked mennyi a fizetésed? 350 euró!"
Wiki:
"Az euró 1999-es bevezetésekor (a később csatlakozott Görögországon kívül) három uniós ország nem lépett be az Európai Gazdasági és Monetáris Unióba: Dánia, Nagy-Britannia és Svédország. Dánia belátható időn belül tervezi a csatlakozást, az Európai árfolyam-mechanizmusnak (ERM II) már most is tagja. Nagy-Britanniában népszavazás lesz az euró bevezetéséről. Svédországban ez már le is zajlott 2003. szeptember 14-én; itt a közös pénznem bevezetésének ellenzői kerekedtek felül, így az ország csatlakozását bizonytalan időre elhalasztották.
Az egyelőre ERM II-n kívüli Magyarországon és Lengyelországban korábban 2019-re, Csehországban 2020-ra várják az eurózónához való csatlakozás időpontját.[2] Litvánia várhatóan 2015-ben vezeti be az eurót.[3]
A 2007-ben csatlakozott két ország közül Románia 2020-ban tervezi bevezetni az eurót,[4] Bulgária 2011-ben bizonytalan időre elhalasztotta az ERM II-höz való csatlakozást,[5] sőt 2012-ben bejelentette, hogy nem akar csatlakozni az euróövezethez, mert nem látja annak előnyeit."
Nem kell az nekünk.
Nem kell kizsákmányolóink pénzét használnunk!
La velük és az egész Európai Gittegylettel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!