Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok Falus Ferenc...

Mit szóltok Falus Ferenc Kampányvideójához?

2014. aug. 27. 18:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Az adakozás alapvetően kedves dolog, de a ló, a kutya, a visító gyerek, a rövidnadrág...olyan mesterkélt az egész.

Ja...és ez nem kampány videó. Nekem egy Főpolgármester ne rövidgatyában, jéggel a nyakában kampányoljon, hanem a város építésével kapcsolatos javaslatokkal.

2014. aug. 27. 20:23
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Vicckategória ami jellemzi az egész jelenlegi "baloldalt".
2014. aug. 27. 21:04
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én már eleve azt nem értem, minek Tarlósnak ellenfél. Nagyszerűen csinálja, a két kezünket össze kéne tenni, hogy hajlandó elvállalni.
2014. aug. 27. 23:46
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Szuper, ütős, zseniális kampányfogás, sok szavazót hoz majd - a jobboldalnak.
2014. aug. 28. 08:08
 15/19 anonim ***** válasza:
Mi? Mi van? Milyen kampány? Nem látok semmilen kampányt.
2014. aug. 28. 11:30
 16/19 anonim ***** válasza:

Igaziból nagyon elhibázott az egész, Tarlós ellen sokkal jobbat kellett volna kiállítani.

Tarlós egy határozott, jó kiállású, értelmes ember, néha egyeseknek túl nyers, de tényleg BP érdekeit nézi, akár az "anyapártjával" szemben is. Ezt sokszor, sok helyen értelmesen is elmondta, hogy nincs belháború, meg senki nem akarja őt kicsinálni, de neki ez a dolga, ezért van ott, a bp-i embereket képviselni, bp-t vezetni, neki ez az elsődleges és egy baromi gáz hagyatékot vett a nyakába, így nyilván nem minden sima madárcsicsergés, de ő kiáll a város érdekei mellett.

Szóval Tarlós mindkét oldalnak jó emiatt.

Erre előhúznak egy ismeretlen senkit, aki ráadásul csinál egy ilyen katasztrófa videót bemutatkozni, majd innentől kezdve még az orrát sem törölheti meg egyedül.

BÁRKI, BÁRKI elhiszi, hogy ez az ember Budapesttel tudna mit kezdeni? Hogy hagynák neki? Hogy akarna egyáltalán? Annyira nyilvánvaló, hogy csak egy nyomorult báb, egy senki, aki még a cipőjét se tudja bekötni. Iszonyú nagy baklövés volt őt indítani. Ennél szinte bármelyik ismert baloldali politikus több eséllyel indult volna. Még az is, aki már elvileg 5x-6x elásta magát..

2014. szept. 4. 00:30
 17/19 anonim ***** válasza:
Mármint abból a szempontból baklövés volt, hogy ugye nyerni akarnak vele. Abból a szempontból Bp összeteheti most a két kezét, hogy ezt a balekot állítják ki, mert így nagy eséllyel marad az, aki tényleg nagyon jó a városnak.
2014. szept. 4. 00:32
 18/19 anonim ***** válasza:

Engem a "Vámház körút 9"-re emlékeztet. :)))

Budapest a csőd szélén, lehet nem is akar nyerni az MSZP, hadd nyerjen Tarlós és vigye el a balhét, és akkor majd jöhetnek a helyére a szocik.

Szerintem ez állhat a háttérben, mert ennyire hülyék csak nem lehetnek.

2014. szept. 4. 12:26
 19/19 anonim ***** válasza:

Amúgy szerintem de, ennyire hülyék. Nyilván először azért hagyták, hogy a saját stábjával dolgozzon, mert a tavaszi választásokon a saját stábjuk nem alkotott, gondolta mindenki, hogy hátha ez a Falus valami okosat csinál majd. Aztán csinálta ezt, és bepánikoltak, hogy te jó ég, ez még nálunk is hülyébb, de nincs idő mást találni, na majd most kézenfogjuk és mentjük, ami lehet.

Ha megnézed a tavaszi választások utána a Bajnain kívül egy sem akarta elismerni, hogy maguk miatt buktak akkorát, nem akarják felfogni. Egyszerűen olyanok, mint akik elvesztették a fejüket. Az összesből a Gyurcsánynak van annyi esze, hogy még mindig meg tud szólítani a módszereivel embereket, de neki meg végesek a képességei, mert annyira elásta magát, de a világ minden kincséért sem bírna háttérbe vonulva akciózni, neki muszáj a reflektorfény (na meg a maradék ereje is abban van leginkább). A többi csak mikor hova kap, mint egy szétzavart tyúkudvar lakói.

2014. szept. 4. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!