Más fejében is megfordultak ezek a gondolatok?
Egyre jobban kiábrándulok a magyar nemzetből. Pár éve még nagyban bíztam abban hogy felébrednek az emberek. Erre megszavazzák a fityiszt. Rajtunk röhög Európa Egyre töketlenebb ez a nép. Egyre szegényebb. Egyre öregebb. Egyre butább. A rendszer váltáskor sem tettek semmit a határon túli magyarok ért, pedig az ukránok simán oldatták volna kárpátalját, akkor. És most se tesz semmit a kormány csak látszatintézkedéseket.
Teljesen elvesztettem a hitemet a hazámban, lassan már szégyenlem hogy magyar vagyok.
#10-nek igaza!
A Fidesz nyeregben van!
Gyakorlatilag bármit megtehet!
A rezsicsökkentéssel kiszúrták a fogyasztók szemét, hogy 27% az ÁFA!
Digitális átállás a köztévé, FIDESZ TV!
Ellenzék nincs!
De amit a MSZP-tolvajok elloptak, az még mindig toronymagasan vezet a FIDESZ-tolvajokkal szemben!
Van még idő! Éljen Magyarország!
#2-es: "Hogy Kárpátalját csak úgy visszaadták volna úgy hangzik, mint egy tipikus városi legenda."
Pedig ez nagyon is valós volt annak idején - Führ Lajos, Antall honvédelmi minisztere többször beismerte ezt a tényt - csak Antall ehhez (is) gyáva volt...
Bennem is megfordult egy párszor hasonló gondolat mint a kérdezőben...
És mégis nekünk van lelkiismeret-furdalásunk, és azoknak meg nincs, akik idáig züllesztették az országunkat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!