Mely mondatok merítik ki a "zsidózás/cigányozás fogalmát?
14-es, tényleg, bocs, 6-osnak szántam! Korábban ő a 7-es volt!
Kérdező. A zsidóság nem tartozik más rasszhoz! Csak más etnikumhoz! Ahogyan a cigányok is az europid rasszhoz tartoznak, mint mi magyarok! Azért, mert sötétebb a bőre, még nincs lapos orra meg göndör haja, mint az afrikaiaknak! Ugyanabba a rasszba tartozunk mind.
Az utolsó két mondatodat pedig tényleg nem értem, légy szíves magyarázd meg.
"Mely mondatok merítik ki a "zsidózás/cigányozás fogalmát?"
Jajj ne, visszatért a főprovokátor!
Aki sosem akar megbántani senkit, mégis 20-30 hozzászólás után az lesz a vége, hogy: "igenis van cigánybűnözés, és igenis ki kell irtani őket". Te vagy az, aki mindenkit lepontozol aki nem szidja agyon a zsidókat meg a cigányokat.
Nem tudom mi lehetett a szándékod a kérdéssel, de ne várd, hogy itt elkezdjük szidni őket szitokszavak tömkelegével idézőjeles mondatokban.
Milyen hülye szó már az, hogy "cigányozás" és "zsidózás"?
Amerikában - ahol nagyobb hagyománya van a demokráciának, mint kishazánkban - mindig megemlítik az elkövetők származását, már csak a könnyebb felderíthetőség érdekében is. (Itthon bemondják a hírekben, hogy keresnek egy embert piros pulóverben, nem túl hatékony.)
A fentiek alapján tehát nem értek egyet azzal, hogy a hírekben ne mondják be az elkövető származását, mert mindegy hogy ki követi el bűnt, mert:
1. Könnyebb megtalálni az elkövetőt.
2. Joguk van az embereknek tudni, hogy kik az elkövetők, pl. Miskolcon az utcai rablások 100%-át romák követik el. Ha nem tudjuk, akkor hasonlóak vagyunk a fejét homokba dugó strucchoz, így kezelni sem tudjuk a problémát.
Arra, hogy mi a gyűlöletkeltés, van ez idézet: "Az igazság kimondása gyűlölködésnek tűnik azok szemében, akik nem tudnak szembenézni vele." Hozzáteszem: és az érintettek is gyűlölködősnek minősítik az igazság kimondását ahelyett, hogy magát a problémát számolnák fel.
18.40
akkor ha valaki itt leírja azt, hogy egy cigány késelt a négyeshatoson, akkor azért teszi, hogy könnyebb legyen megtalálni a tettest?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!