Amikor a "balosok" nincsenek jó véleménnyel a zsidókról és a cigányokról, akkor miért az őket tutujgató pártokra (MSZP, DK) szavaznak?
Figyelt kérdés
Én ismerek pár Gyurcsány meg MSZP szimpatizánst. Úgy utálják a cigányokat, hogy ...ahogy ők mondják "meg tudnám őket fúújtani". Ennek ellenére olyanokra szavaznak, akik hajbókolnak a jogaik előtt, kettős mércét alkalmaznak a két kisebbség javára, meg "én is cigány vagyok táblát" akasztanak a nyakukba. Nem értem a logikát bennük.2014. aug. 23. 21:38
11/14 A kérdező kommentje:
Ezek nem látják, hogy kedvenceik versenyt futnak a Fidesszel az Izrael-imádat terén ? :D
2014. aug. 23. 23:14
12/14 Waff válasza:
Nem,nem látják :) ők nem magyar emberek...magyar ember nem lehet baloldali.vagy magyar vagy,vagy baloldali,a kettő együtt nem megy.
13/14 anonim válasza:
A cigányokat sokan utálják, pedig az ország teljes vagyonát a nagy többség rabolta ki,ezért lett gazdasági válság. Ezért lettek milliárdosok, mert aki a közvagyonunkhoz hozzáfért az ki is lopta. Ezért lettek elszegényedve magyarjaink többsége, éheznek gyerekek, de ennek a nagy fosztogatásoknak mégis csak a szegény cigányaink a legnagyobb áldozatai. Tudom vannak sötét buta emberek, akiket elvakítottak a tolvaj nagy többségi politikusok, másra terelik a figyelmeteket. Mindig a legbutábbat vakítsák lázítás célból használják fel terelő hadműveletként azért vannak buta emberek bőven valljuk be!
14/14 anonim válasza:
DK-s voltam, tiszteltem Gyurcsányt, a cigánykérdésben nem értettem velük egyet. Volt egy időszak, amikor liberálisan álltam hozzá a cigányokhoz, de számtalan beszólás és egy rablás hamar visszatérített az előítéletekhez. A multikultit sem díjazom, amiket hallok, hogy viselkednek nyugaton főleg a muszlimok. Ebben a témában sosem értettem velük egyet, de a többiben nagyjából igen. Aztán rájöttem milyen képmutató banda, és elpártoltam tőlük. A Pásztor- ügytől végleg hányingerem volt. Ki se lehetett mondani, hogy cigány, most meg, hogy látták, hogy ez már nem nyerő, hirtelen megvilágosodtak. Na elmennek oda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!