Csináljunk ITT előrehozott választást, lássuk, mi lesz velünk a következő 4 évben? SZAVAZZATOK EMBEREK!
Figyelt kérdés
Névtelenül tudunk voksolni, csak a párt nevét irjátok le, nem kell comment.Mindenki tisztában van az okokkal.:-)2010. jan. 15. 08:28
11/45 anonim válasza:
Jobbik, de semmi értelme a kérdésnek, van aki több felhasználóval jár fel az oldalra. nem hiteles.
12/45 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak, ráadásul közel sem reprezentatív, hiszen jó ha 30-40 válasz érkezik, ráadásul itt a válaszolók között erősen felülreprezentáltak a fiatalok, akik körében pl a Jobbik sokkal népszerűbb, mint mondjuk a nyugdíjasok között(ezzel nem azt mondom, hogy köztük nincsenek Jobbikosok, mielőtt valaki azzal jönne, hogy de ő ismer 60 éves Jobbikost), ez már itt is kiütközött, hiszen a 9 értelmes válaszból 5 a Jobbikra szavaz, 3 az MSZP-re, és 1 a MIÉP-re. Azért azt senki sem gondolja komolyan, hogy a Jobbik közel 55%-ot fog kapni a következő választáson, és a Miép se fog 11%-ot kapni, az is biztos. Az MSZP-nek a 33 is sok, bár nem annyira, mint a Jobbiknak az 55. Emellet mivel nicknevek sincsenek, akár egy ember is írhat többször, az se lenne feltűnő(max ha 4-5 ször ír egymásután).
13/45 anonim válasza:
MSZP (33F) Szerintem is hülyeség az ilyen "szavazás".
14/45 anonim válasza:
Nem hülyeség. Ebből ugyanis megismerhető, hogy az ezen oldalt látogató emberek pol. véleménye milyen irányban tér el az országos átlagtól.
Amúgy Munkáspárt.
15/45 anonim válasza:
Úgy látszik, itt a Fidesznek nincs bázisa:)
17/45 anonim válasza:
"Nem hülyeség. Ebből ugyanis megismerhető, hogy az ezen oldalt látogató emberek pol. véleménye milyen irányban tér el az országos átlagtól. "
ha megcsinálom neked, hogy regisztrálok 30 néven, 30 e-mailról, gyorsan beírok sok helyre jót és rosszat, azaz lepontoztatom magam, így kapok 30 felhasználót akik százalékban is különböznek, és azzal beírom ide 30x, hogy jobbik, akkor az reális szerinted?
mellesleg szánalmas az aki itt azért pontoz le valakit mert mára szavaz, "Magyarország én így szeretlek!":)
18/45 anonim válasza:
Csak hülyéskedtek, hogy ennyi MSZP van, Fidesz meg egy se? - azért az országos átlag nem ez...
20/45 anonim válasza:
jobbik...én is csodálkozom, hol van a fideszes tábor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!