Ti is megkérdőjelezitek a statisztikákat? Többi lent
Az ilyen számítás nem statisztika, hiszen pontos adatokkal dolgozik.
Nagyapád nem tudom, milyen helyről szedte az értesüléseit.
Sziasztok !
#1 Nem tudom , szerintem a kossuth rádióban halhatta, de az egy undorító propaganda hangosbemondó.
De lehet rosszul emlékezett és a rádió azt mondhatta be hogy több gyerek születik mint mittudomén 2010elött.De ezzel az a baj hogy nem a magyar szült többet hanem a cigány..na ők aztán aktív tagjai lesznek a társadalomnak.
Mármint persze ha valóban több gyerek született.Köszi az indexes cikket.Elolvasom.
#2Hát ebbe van valami.Én a rendörségi statisztikának se hiszek..
Sün: De hiába, ezeket csak az tudja igénybe venni akinek van állása nem? Mivan azokkal akinek esetleg van gyereke de nincs munkája? Vagy kénytelen fekete munkát vállalni..
A gyereknevelést valóban támogatja a kormány. Európában nincs még egy olyan ország, ahol 2 évig otthon lehetsz a gyerekkel. Adókedvezmények is jól ki lettek találva.
Gyurcsány kormány idején többször mondták, hogy csalnak a számokkal. most senki se terjeszti ezt, nem véletlen.
Nagyapádnak igaza van abban,hogy a fiszed támogatja a családokat,gyereknevelést és abban is ,hogy valóban több gyerek született.DE!
És most nagyon figyelj,mert ezt sokan nem tudják
A magyar korfa úgy néz ki,hogy ma kiugróan magas számúak a 30-35 évesek és mint tudjuk manapság az emberek 30-35 éves korban szülnek gyereket.Tehát a kettőnek nincs köze egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!