Talán jó lesz a témakör. Ti nem fáradtok bele ebbe?
Figyelt kérdés
Én igaz fiatal vagyok még, de régebben nagy magyar voltam, büszke arra hogy magyar vagyok. Aztán ahogy tapasztaltam, (igaz még nem dolgoztam) a magyarok jelentős része ostoba, bunkó, nemtörődöm és itt most jobbikostól-liberálisig. Ezt a népet rég kiherélték. Elfáradt, beleunt. Egy életképtelen nép és meg is érdemli a sorsát. Folyton a rossz oldalhoz altunk, most is ott vagyunk. A nemzetpolitikánk egyenlő egy nagy kupac bűzölgő ló trágyával. A vezetőink úgy csalnak ahogy nem szégyenlik. Szinte már alig maradt valami ami magyar/gyár/termék.
Itt az emberek miért nem akarnak tenni valamit? Miért mindig sírnak? Miért ilyen nagy a tespedés ebben a k. országban? Semmi előre haladás. Megérdemeljük a sorsunkat!!!!
2014. aug. 14. 12:24
11/12 anonim 

válasza:

A magyar elég hülye nép. ez tény. Acsarkodó irigy és pesszimista. Az ápr. 6.-ai választási eredmény után én is azt mondom, hogy meg is érdemli a sorsát. Akik másodszor egymásután egy ilyen emberre szavaznak mint orbán azoknak úgy kell. Oda jutottunk, hogy a külföldnek kell megvédeni bennünket a saját miniszterelnökünktől. Az más kérdés, hogy a sok birka elhiszi neki, hogy ő véd minket az Uniótól. Gyalázat.
12/12 anonim 

válasza:

Engem egy egész Nátó különítmény védelmez Orbántól de ők is rettegnek tőle. Most kértek erősítést 13 db F-16os cirkál folyamatosan a ház fölött míg meg nem érkezik a szárazföldi támogatás. Kész rettegés az éltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!