Csak én látom, hogy az MSZP-éra alatt folyamatosan hőbörögtek a fideszesek, hogy a kormány tönkreteszi az országot, most pedig a Fidesz alatt mindenki oldja meg magának a gondjait?
Amíg MSZP volt, addig ment a "Gyúrcsányizás" és az "Elqrózás", a kormány tönkreteszi Magyarországot és a magyar embereket, a kormány lop-csal-hazudik, a kormány így rossz, a kormány úgy rossz, de amióta 2010-ben megválasztották a Fideszt, a sok hívő hirtelen vett egy 180 fokos fordulatot és azóta már az a lemeze megy, hogy aki nem gazdag és nem él jólétben, az szégyellje magát. Begyepesedett, komcsi gondolkodása van, hogy mindenért az államot és a kormányt hibáztatja, amikor az nem is tehet semmiről, mert hát hogy is tehetne, amikor mindenki a saját sorsáért felelős és akinek nincsen semmije, az annyit is ér.
Érdekes, hogy 2002-2010 között a kormány tehetett a szegénységről, de 2010 óta már nem a kormány tehet róla, hanem maguk a nyomorék szegények, akiket ugye a legjobb lenne elaltatni és felakasztani, vagy legalábbis jól megrugdosni.
Ez a Fityesz logika?
Akik 2010 előtt a hőbölgéseket vezették, mind megkapta a jutalmát, azóta sztrájkot se hirdetnek, zökkenőmentesen közlekednek a vonatok és a BKV. Még az autó és tévészékház gyújtogatók is megkapták a jutalmukat, épültek sorban a futballstadionok.
Ezek után minek hőbörögjenek? Még a tenyérazonosítás miatt sem verték szét az új Fradi-stadiont, vagy gyújtottak volna föl kukákat.
A politika azért nagyszerű dolog, mert nem kell igazán érteni semmihez, hogy beleszóljál...
Az MSZP kialakította a drága és mindenkit szívató szociális rendszerét. Megpróbálták az egészségügyet és a felsőoktatás finanszírozását is privatizálni.
"Én annyival egészíteném ki, hogy 2010 előtt minden a kormány hibája volt. Ezek a gondok azóta az EU, USA, Izrael, stb miatt vannak."
Én úgy tudom, hogy 2010 előtt is ők voltak a hibásak, az MSZP az ő bábjuk volt, de amióta Fidesz van, azóta hahh, de nagy már a jólét és szembeszállunk a gaz gyarmatosítókkal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!