Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen reformokat kéne bevezet...

Milyen reformokat kéne bevezetni ahhoz, hogy Mo. -on emelkedjen az életszínvonal?

Figyelt kérdés

2014. aug. 11. 17:14
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
20: Remélem én akkor már Nyugat-Európából fogom figyelni, annak a sok reform gyümölcsét. :)
2014. aug. 11. 18:59
 22/36 A kérdező kommentje:
#20-as, azért hogy még az ükunokáknak is maradjon örökség Viki papa NAAAAGY Magyarország reformálásából, az éhbérért dolgozó szakmunkások és diplomások(!) örüljenek, ha van fedél a fejük felett és kenyér az asztalukon. Az ő unokáiknak(ha lesz egyáltalán)mi jut? A nagy büdös semmi,esetleg egy-két hiteltartozás.
2014. aug. 11. 19:00
 23/36 anonim ***** válasza:

A kérdezö teljesen el van száva a valóságtól.

Magyarországon jó a gazdasági fejlődés: [link]

A fiatalok pedig külföldre azért mennek hogy tovább képezzék magukat és jobban tanulják a nyelveket. Minden országban kimennek pár évre a diákok de majd visszajönnek.

2014. aug. 11. 19:00
 24/36 A kérdező kommentje:
#25-ös, ezt mondják ők.Nem kell mindent elhinni. Ahogy azt fentebb írtam, hatalmas népbutítás folyik. [link] Ezek a cudar tények.
2014. aug. 11. 19:06
 25/36 anonim ***** válasza:

Kérdező jól mondod: NEM KELLENE MINDEN ROSSZ HÍRT ELHINNED AMIT ÍRNAK.

A gazdasági fejlődésről szóló hírek tények.

Pár fiatal kimegy külföldre és már be vannak tojva.

Nem kellene mindent túlreagálni.

2014. aug. 11. 19:14
 26/36 A kérdező kommentje:

Én értem, hogy egyre jobb a gazdaság, de mikor lesz nekünk, dolgozó embereknek jó, ha ellopják azt, amiért mi megdolgozunk?

Mikor lesz jó az egészségügyi dolgozók bére elfogadható?(És itt nem a német 2500-3000 eurós fizetést kapó ápolónő bérét szeretném magaménak tudni)Keresünk nettó 100k-t és ebből is nehéz élni. Nem is élni, "élegetni".

2014. aug. 11. 19:23
 27/36 anonim ***** válasza:

Ki lop?

Már rég lebuktak volna a politikusok ha 100 milliókat lopnak el.

2014. aug. 11. 19:26
 28/36 A kérdező kommentje:
Vagy a pedagógusok.. másodállás mellett is szánalmas a bére, és elvárjuk tőle, hogy kiállítsa a jövő generációját?
2014. aug. 11. 19:27
 29/36 A kérdező kommentje:

És ki buktatná le őket? Saját magukat nyilván nem fogják lebuktatni.

A NAV-nál pedig, ahol sok másutt, pénz beszél, kutya ugat. Mint tudjuk, ha valakinek akkor a politikusoknak van pénze.

2014. aug. 11. 19:31
 30/36 anonim ***** válasza:
Kérdező melyik párt híve vagy?
2014. aug. 11. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!