Mi a véleményetek a FIDESZ gusztustalan húzásáról?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek ezekről a stadionos intézkedésekről? Hogy Orbán állami pénzen valósítja meg saját álmát, hogy kia faluja Felcsút NB1-es labdarúgócsapat legyen, mindemellett akadémiát is telepít felcsútra. és akkor még nem is beszéltünk a többi állami pénzen felújított/felhúzott stadionról? más sportokat amikben sikeresek vagyunk (kajak-kenu, vízilabda, öttusa, újabban a kézilabda is) nems kap ilyen támogatást... 16/F focirajongó
Konkrétabban. A németekét nézem, akkor csak zseppénzt keresünk, , de már értem. Neked túl sok a fizid. Háromnegyedéd add már nekem, Úgy is biztosan kijössz belőle, hiszen az elegendő, még sok is neked. Undorító vagy. Csak azt halytogatod, hogy sokat keresünk.Létminimum is sok? Vagy ismersz olyan vállalkozókat, aki hajlandó többet fizetni annál, sőt rendesen bejelent 8 órára, és nem 12 órát kell dolgozni nála. Egy elkényelmesedett nyugdíjas vagy, akinek fogalma sincs a magyar valóságról. Komolyan mondom, nem adnék neked egy árva kanyi fizetést se, mert az is sok lenne neked.
Értelek, románokat elénk kellene engedni. Nagybaj, az agybaj.
2014. aug. 11. 13:04
14/25 anonim válasza:
9-es biztos nem 64.500/hó-ból fizeti rezsijét, kajáját, albérletét egészségügyi dolgait és akkor még nem vett még gyümölcsöt, üdítőt és a szomszéd városba se utazott busszal el... Ja persze, mert nem tanult, igaz? Attól még meg kellene becsülni a munkáját szerintem, akármi is az...
2014. aug. 11. 13:04
15/25 anonim válasza:
Svájcot is már lehagytuk :D
2014. aug. 11. 13:07
16/25 anonim válasza:
Ezt a létminimum alatt élünk dolgot az agyhalott jobbikosok terjesztik.
Szerinted miért élek én jól? Mert annyira nagy szegénység van.
2014. aug. 11. 13:07
17/25 anonim válasza:
Ezt a létminimum alatt élünk dolgot az agyhalott jobbikosok terjesztik.
Az átlag szó azt jelenti, hogy igen is vannak emberek, akik ez alatt élnek. Nagyon sokan vannak.
2014. aug. 11. 13:20
18/25 anonim válasza:
tesco, és a többi multi többet fizet, mint a létminimum? Na ebből bróbáljatok megélni, és még erre mondjátok, hogy sok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!