Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar kórházakban miért...

A magyar kórházakban miért ilyen az étkeztetés? Így akarják, hogy meggyógyuljon az ember?

Figyelt kérdés

Ez egy reggeli lenne a cikkből:

[link]

Minap voltam én is látogatóban és akkor ugyanezt adták csak vacsorára. Volt aki kapott egy kis darált hús(nyersen) műanyag feles pohárban, de az már akkor luxus volt.

A kommentekből kiemelve:

[link]

krumlipüré darált hússal

Közben valaki belinkelte a németországi reggeliét. És ki volt akadva, hogy ott ezt kapják.

[link]

Hol adnak nálunk mézet a tea mellé? Hol adnak ennyi pékárút, vajjal, sajttal, dzsemmel és kinézetre túróval?

[link]

2014. aug. 10. 16:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
64%
Mert nem tudnak jobbat kigazdálkodni. Az egész rendszer rothad. Örülni kell, ha egy ilyen ispotályba bekerül a beteg és nem az út szélén pusztul el. Legalább nem lepik el a döglegyek.
2014. aug. 10. 16:54
 12/22 anonim ***** válasza:

Magyar kórházakra jellemző amúgy a híres dal címe....

https://www.youtube.com/watch?v=XIX0ZDqDljA

2014. aug. 10. 16:55
 13/22 A kérdező kommentje:

A válaszokra.

Nyers hús? Nem kostoltam meg a beteg kajáját, de ránézésre kb olyan. Vagy persze lehet tatárbifszteket adnak a betegeknek.

Én pont kaja osztásnál voltam ott és láttam mit adtak a betegeknek a városi kórházban. Nálunk a megyei kórházba adnak normálisabb kaját, de itt nem.

Kimentem mosdóba, keresem a folyékony szappant.. ja hogy az nincs egy KÓRHÁZBAN!! Csak a csapvíz.

Ok bemegyek a szobába ott hátha van... ja ott meg a csap nem működik. Mondom WTF?? Hova kerültem. Ott ahol a legtöbb ember megfordul (szakrendelések) ott szép tiszta minden, rendezett, jól néz ki. De ide ahova nem sokan járnak be semmi sincs. A betegeken kívül néha van pár látogató. És csak azon az osztályon feküt kb 40 beteg. Szembe vele még ennyi.

AMúgy sokban függ a fizetéstől is a TB. Rokonomnak közel 50E-ret kell fizetni, de ha valami baja van inkább megy magánhoz. (a háziorvoson kívül) Ide tartozik fogorvos vagy vizsgálatok.

2014. aug. 10. 17:02
 14/22 anonim ***** válasza:

A 9-es nem az állami kórházakról ír! N legtöbb kezelés NEM ingyenes Magyarországon. Alig van olyan, amiért nem kell fizetni. A kormány pedig sokat von el az egészségügytől.

A Kádár rendszerben sem volt minden re4dnben, de nem kellett fizetni az ellátásért. Az emberek pedig dolgoztak tisztességesen.

2014. aug. 10. 17:48
 15/22 anonim ***** válasza:

Én se értem, miért ilyen ételeket adnak a betegeknek. Nagyapám, amikor kórházban volt, nem fogadta el az ebédet, mert nem találta gusztusosnak, de az orvos mondta neki kedvesen, hogy muszáj lesz ennie.

Egyébként, én inkább az iskolai menzán vagyok kiakadva. Még ma is emlékszem, milyen silány volt a rántott hús. volt, hogy a rizs elég száraz érzésű volt. Egyszer a barátnőm a kajájában megtalálta a konyhás néni hajszálát.

2014. aug. 10. 18:49
 16/22 A kérdező kommentje:

Egyszer a barátnőm a kajájában megtalálta a konyhás néni hajszálát."

Én ilyenen ki se akadok. Most ez teljesen hétköznapi. Itthon is találtam már benne hajszálat mivel az emberek haja hullik és véletlen beleeshet. Az persze más, hogy ott kellene olyan, hogy hajháló, de mikor kenyér gyárban voltam ott elég volt a sapka. AMi meg nem sokat fogott.

AMúgy a középiskolás menzával nem volt bajom. Persze lehet mert az iskola alapítványi volt.

2014. aug. 10. 18:54
 17/22 anonim ***** válasza:
Én egyszer menzás rántott halon a panír alatt egy darab ázott papírt találtam, amin még halványan látszott a Tesco felirat.
2014. aug. 10. 21:16
 18/22 kovpet ***** válasza:
ufobias2: kicsit többet fizetek sajnos, de én is csak ilyet kapnék bent
2014. aug. 10. 21:36
 19/22 anonim ***** válasza:
24%
Börtönökbe is több jut egy napra.
2014. aug. 11. 11:48
 20/22 anonim ***** válasza:
50%
Senki nem akarja, hogy az ember meggyógyuljon. minden szempontból az a legjobb, ha beteg maradsz és hónapról hónapra vásárolod a méregdrága gyógyszereket.
2014. aug. 11. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!