Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mondjatok Orbán Viktor és az...

Mondjatok Orbán Viktor és az egész FIDESZ kormány ellen/mellett érveket (? )

Figyelt kérdés
Érdekel, hogy aki mellette tud, ellene tud -e, vagy fordítva, illetve, hogy mit gondoltok róla Ti. Mindenki szidja, de érvet a legkevesebb esetben mondanak el mellette.

2014. aug. 7. 09:22
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
38%
10-essel egyetértek, viszont megjegyezném, hogy a devizahitelt pont a fidesz hozta be, mielőtt elkezdenétek gyurcsányozni. Gyurcsány maximum annyit csinált, hogy odarakta a szakadék elé, hogy akció! De aki egy ilyen tábla hatására beleugrik a szakadékba, az nem a politikusok hibája. Egyébként gyurcsány is egy görény.
2014. aug. 7. 12:43
 12/37 anonim ***** válasza:
35%

"hatalmas pénzelvonások az oktatásból, egészségügyből"

Ez nem igaz. Minden iskolát fel fognak újítani, már nagyon sok helyen elkezdődött. A városok adósságát is elvette, az meg, hogy az egészségügyben dolgozók pofátlanok, lusták, bunkók, és hozzá nemértők, arról nem tehet fidesz.

"civil szervezetek tönkretétele"

Mondj már egyet.

"a lakosság közmunkásítása (közrabszolgásítása)"

Jó, akkor ne menjenek dolgozni. Ez nem érv. Legalább tudnak dolgozni, ha 50 ezerért, akkor annyiért. Az mszp még ennyire sem volt képes, az elcseszett országot nehéz utánuk helyreállítani. Ha ők nem, akkor kik söpörnék el a levelet az utcákról? Kik raknák rendbe a parkokat? Valakinek úgyis meg kéne csinálnia. Ez az érv pont hogy mellettük, mint ellenük szól.

"vagy 200-250 új adó és terhek, mert a lopások miatti hatalmas lyukakat muszáj betömni"

Mondj már 1-et ezek közül.

"a középréteg totális tönkretétele, egyre többen vannak szegénységi küszöb alatt"

Ez nem igaz. Sokkal jobb a helyzet mint az mszp idején.

"hatalmas elvándorlások Magyarországról, London lett a 2. legnagyobb magyar város"

És ez miért is a fidesz hibája? Mond már el nekem. Mond már el, hogy ennek mi köze a fideszhez? Az mszp uralma alatt kezdődött ez az egész, és ő miattuk tart még most is. Ennek semmi köze a fideszhez.

cigányok "rejtett erőforrásként" való kezelése"

Miért, talán vágjuk le a fejüket vagy mi? Mit kéne tenni szerinted? Mond, mi az a legolcsóbb megoldás, hogy eltüntessük őket innen?

"devizahitelesek hitegetése"

Erről már egyik hozzászólásomban beszéltem.

2014. aug. 7. 12:49
 13/37 anonim ***** válasza:
40%

"Ugyanazt folytatják, amit az MSZP is csinált, csak ha lehet, akkor még ügyesebben."

Ha meg nem folytatja, akkor az is baj, mert a jobbikot utánozza, mi?

Emlékszem egy nem olyan régi kérdésben az volt a baj, hogy a fidesz mennyire kezdi utánozni a jobbik politikáját, mire a sok jobbikos gyökér elkezdi szidni, hogy ellopja a jobbik ötleteit.

1: kit érdekel ha ellopja, amikor legalább azokat csinálja?

2: ha utánozza a jobbik politikáját, akkor nem folytathatják az, amit az mszp?

"z szerintem elég érv ellenük."

Milyen érv? Mivel nem utánozza az mszp-t, így ez nem volt érv. Sőt, hazugság volt.

2014. aug. 7. 12:55
 14/37 anonim ***** válasza:

"vagy 200-250 új adó és terhek, mert a lopások miatti hatalmas lyukakat muszáj betömni"

"Mondj már 1-et ezek közül."

Ééééééééértem.....nincs több kérdésem.. Többi válaszod is kb ilyen szintű.

2014. aug. 7. 12:57
 15/37 anonim ***** válasza:
6%

Leépíti a jogállamiságot, demokráciát, hogy kedvére csinálhasson az országgal azt amit akar.

Megosztja a társadalmi rétegeket, hogy ne tudjunk közösen fellépni ellene.

Elnyomja a népet, hogy tudjon fölötte uralkodni.

Mindent államosít, hogy mindent tudjon irányítani.

Munkalapú társadalmat akar, tehát aki önhibáján kívül nem tud dolgozni(rokkant, fogyatékos) az felőlük megdögölhet, a többi meg lehet kényszermunkás és akkor megengedik neki, hogy ne haljon éhen.

Mások biztos felsoroltak több dolgot is, de nekem ezek a legfontosabbak amik eszembe jutottak.

Hajrá Magyarország, csak a Fidesz, döntsük romba az országot!

2014. aug. 7. 12:57
 16/37 anonim ***** válasza:

"Ha meg nem folytatja, akkor az is baj, mert a jobbikot utánozza, mi?"

Nem.

2014. aug. 7. 13:03
 17/37 anonim ***** válasza:

Nézd meg a ft árfolyamot 1-2% esés, és nekünk lesz a legrosszabb a fizető eszközünk. Majd a sok birka megérzi a pénztárcáján, és akkor talán kinyílik a szem.

Mondjuk a fidesz, tudja, hogy vaj van a füle mögött. Nálunk kiment egy lámpa a ház előtt, aztán még egy és még egy. Szóltam is a zöld számon, de 1 hétig semmi. Aztán megint, erre közölték 3 hét.

Na a Fideszes polgármesternek írtam egy nagyon szép levelet a mutyi, rezsicsökkentés és nem szavazunk rátok kíséretében. 22 órán belül volt közvilágítás. :D Meg 3 bocsánatkérő levél a Polgármesteri Hivataltól, a Közvilágításiaktól, és a Fővárosi Önkományzattól :D

Rezsicsökkentés előtt 2 nap alatt kicserélték, érdekes.

Azóta minden ügyem így intézem, hivatalban minnél hangosabb, any_zva a fideszt meg orbánt, meg rezsicsökkentést benyomod, azonnal a sor elejére vesznek, uramnak szólítanak és a s_ggem is kinyalják. Csak az a szomorú, hogy így kell beszélnem, hogy megkapjam, azt, ami megillet, mint adófizető polgárt.

Legutóbb még kávéval is megkínáltak, pedig azt nem szokás egy hivatalban :D

Tegyetek ti is így, mert a fideszesek csak ebből értenek. :D

2014. aug. 7. 13:35
 18/37 A kérdező kommentje:

A devizahitellel kapcsolatban én azt gondolom, ha ők vették fel, és aláírták, beleegyeztek, elvileg el is olvasták, mert gondolom senkit nem kényszerítettek devizahitelt felvenni. Ott volt egy megállapodás, és akkor most az semmis? Csinálsz egy jó üzletet, még nem is kell, hogy ügyeskedj hozzá, de nem tudhatod, tényleg az lesz -e, mert valamikor 5 év múlva semmissé nyilvánítják a szerződést, amit mind két fél aláírt. Akkor miből élsz meg? És itt most tudom, hogy ezek a bankok, sőt, mivel bankok, ezért én is telibesz*rom, hogy nekik nem lenne jó, de ha ezt emberekkel is megcsinálnák... Mert végülis ki lenne a következő. Másrészről az oktatásból való pénzelvonás. Szerintem itt arra gondolsz, ami viszont szerintem jogos lehet. Sok egyetemet tettek fizetőssé, de azért, mert túlképzés volt. Elvégezték az egyetemet, ha egyáltalán nem szórták ki, és aztán panaszkodtak, hogy nem találnak munkát. Ja és itt a másik dolog, én sok helyen látok hirdetéseket, munkafelvételre, nyilván nem irodavezetőre kell gondolni, vagy igazgatóra, de attól még az Auchanban is eldolgozgathatsz havi 50-70ért, az neked elég kell hogy legyen ha nem luxusvilláid voltak eddig. Persze az igényeidből is lejjebb kell venni, de az utcára nem fogsz kerülni. Viszont a stadionépítés tényleg hülyeség. Igaz, nem akkora, mint gondolják mások, de amilyen gyakorisággal rendeznek, és amilyen ritkasággal látogatják, ahhoz képest tényleg.

Másrészről olyanokat ne írjatok, hogy bevezettek 200-250 adót, ha nem hivatkozol rá semmivel. Igen, ott a bankadó, én például erről hallottam a legtöbbet. De az a bankoké, nem közvetlen a ti zsebetekből veszi ki a pénzt, szerintem közvetetten se, de ez már egy másik vita lenne. És hogy a forint gyengül. Mert te euróban akarsz fizetni a boltban vagy mért érint téged? Évi egyszer ha kimegyünk átlagban külföldre, akkor se a bankszámládat fogod felváltani.

Aki pedig visszaküldött minket Ázsiába, mondd te hol élsz, vagy akkor mért magyarul beszélsz, ha ennyire gyűlölöd őket?

Emellett nem mondanám magamról, hogy FIDESZes vagyok, viszont se MSZPs se a többi, csupán nem érdekel annyira a politika, és igen, amit én nézek, a tv az jobboldali. Ezért nem hallok sok baloldali hírt, csak itt a neten, minden alap nélkül. Ja és azon is el kéne gondolkodni, hogy olyan újság nincs, ami semleges, a NASA magazin kivételével. Amiket te felsoroltál nyilván baloldali újságok, ha már nem jobboldaliak.

2014. aug. 7. 15:23
 19/37 anonim ***** válasza:
19%

Tehát meglehet élni 70ből. Értem. Meg csak a bankadóról hallottál, azt se az emberek fizetik.

Meg nem vagy fideszes.

De gondolom m1-et nézel, meg mno-t olvasol.

Akkor te egyszerűen burokban élsz. Nem fogok külön leírni, miért hülyeség és agymosottság amiket írtál, mert már megtették 3435464565465464x mások máshol, de itt is néhányan.

A a hab a tortán, ha ráadásul még pesti is vagy. Na az aztán teljesen átlátja az ország gazdasági helyzetét...

azt mondja 70ből meglehet élni..... :DDDD kész...

2014. aug. 7. 15:27
 20/37 anonim ***** válasza:
0%

Tessék kérdező:

[link]

2014. aug. 7. 16:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!