Hogy lehetséges hogy Orbán Viktor lányának a szeretője nyíltan belájkolta a 444.hu-t, és a hvg.hu-t Facebookon?
Orbán Sára barátja Szokira Tamás. Róla lenne szó: [link]
Hogy honnan tudom biztosan hogy ő az?
Csak ő van online facebookon ilyen néven, be van nála lájkolva Orbán Viktor, és a végső bizonyíték hogy ezt is likeolta: [link]
A Facebook-ot még nem államosították.
De szerintem már nem sokáig marad a keresztapa védőkezei alatt ha így viselkedik...
Szerinted az Orbán Viktor lányának pártszimpátia alapján kellene megválasztania ki a barátja? A hálószobába meg interpellációt nyújtanak be egymásnak?
Oké, hogy az Orbán lánya és maga is Orbán ezáltal, de gondolj már bele attól még egy önálló emberi lény, lehet nem is politizál egyáltalán, de még az a szentségtörés is előfordulhat, hogy bizonyos kérdésekben nem ért egyet hőn szeretett atyjával. Na és? Ugyanígy a barátjának az agya sincs bedrótozva, hogy ne gondolkozhasson a jelenlegi kormány álláspontjától különböző dolgokon.
Nekem rokonom a drága Szokira Tomi, bár igen távoli, sajnos.
Így tudom, hogy elvhű a Fideszhez és komolyan gondolja az egészet, csak az a különbség, hogy ő elég művelt ahhoz, hogy olvassa és értékelje a máshogy gondolkodó emberek véleményét. Egyébként a Szokira ritka név, csak a család két ága viseli egy magyar és egy kitelepült Argentin ág, úgyhogy más nem is nagyon lehetett csak ő.
Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!