Én nagyon tisztelem őt,szerintem egy igazi bölcs, hazaszerető ember,egy példakép.Remélem hogy Jobbikos, és nemsokára hasonló sorsra jut mint Pörzse Sándor, mert szerintem neki is ott lenne a helye.
Így van, a Jobbiknak semmi köze nincs a MIÉP-hez, régen egy választás erejéig együtt indultak de nemsoká szét is váltak, valamint pár ember pl. Balczó Zoltán átment a MIÉP-től a Jobbikba, Csurka azóta is utálja a Jobbikot mert a Jobbiknak sikerült felerősödnie ellentétben a MIÉP-el akire azóta se kíváncsi szinte senki...
2010. jan. 11. 20:54
12/20 anonim válasza:
Ne aggódj testvér!Egyet értek veled!Szerintem Jobbikos mert csak a jobbik beszél hun eredetünkről és Szaniszló is ilyenekről beszél.A magyarság számára hamarosan eljön a szebb boldogabb jövő!!!!
2010. jan. 11. 21:15
13/20 anonim válasza:
De ti hogy pofára fogtok esni jobbikosok,ott fogtok sírni ahol senki sem lát.
Jobbikos vagyok és én ssz@rni szoktam ott ahol senki sem lát!
2010. jan. 12. 00:07
14/20 anonim válasza:
Én láttam néhány videóját, sok igaz dolgot mond, de sokszor kicsit túlzottan németbarát és túl jó fényben tünteti föl a szemét (osztrák) habsburgokat, az ilyen nyalástól egyszerűen fölfordul a gyomrom, ezért inkább negatív véleményem van róla.
2010. jan. 12. 01:39
15/20 anonim válasza:
00:07 ott a pont :D
Én is szeretem Szaniszló Ference műsorát. Néha tényleg kicsit elszalad vele a ló, de annyi baj legyen :)
Ja és nincsenek össze-esküvéselméletei csak elméletei amire bizonyítékok is vannak ez a különbség a kettő között :)
2010. jan. 12. 09:48
16/20 anonim válasza:
"Szerintem Jobbikos mert csak a jobbik beszél hun eredetünkről és Szaniszló is ilyenekről beszél."
Már ennyire előrehaladott az agybaja? Szegény. Most már tényleg a Jobbikban a helye.
2010. jan. 12. 15:26
17/20 anonim válasza:
Ahogy nektek egy Joshi barath vagy egy Barátok közt kultúrműsor illetve sorozat. Na olyan nekem egy hétfő esti Világ-panoráma. Mint amikor jól leszidnak és a nagymamához bújsz aztán ő megvígasztal és új reménnyel új erővel állhatsz neki újra a kirakónak. Egy kis lelki feltöltődöttséget ad és új erőt a hétre sőt az életre. De persz csak azoknak akiknek a szíve helyén van.
2010. márc. 23. 19:31
18/20 anonim válasza:
tegnapelőtt 19:31
Pontos jellemzés. Szaniszló valóban a külpol újságírás józsibarátja.
2010. márc. 25. 00:22
19/20 anonim válasza:
Jobbikos szerintem, mert Barikádban volt vele riport ami a Jobbik hetilapja.
2010. máj. 25. 16:34
20/20 anonim válasza:
Szerintem Jobbikos. Egy Fityiszes, MSZ(M)P-s, vagy egyéb liberópatkány ilyeneket nem merne mondani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!