Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek Szaniszló Ferenc...

Szerintetek Szaniszló Ferenc Jobbikos?

Figyelt kérdés
Én nagyon tisztelem őt,szerintem egy igazi bölcs, hazaszerető ember,egy példakép.Remélem hogy Jobbikos, és nemsokára hasonló sorsra jut mint Pörzse Sándor, mert szerintem neki is ott lenne a helye.
2010. jan. 11. 19:14
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Így van, a Jobbiknak semmi köze nincs a MIÉP-hez, régen egy választás erejéig együtt indultak de nemsoká szét is váltak, valamint pár ember pl. Balczó Zoltán átment a MIÉP-től a Jobbikba, Csurka azóta is utálja a Jobbikot mert a Jobbiknak sikerült felerősödnie ellentétben a MIÉP-el akire azóta se kíváncsi szinte senki...
2010. jan. 11. 20:54
 12/20 anonim ***** válasza:
51%
Ne aggódj testvér!Egyet értek veled!Szerintem Jobbikos mert csak a jobbik beszél hun eredetünkről és Szaniszló is ilyenekről beszél.A magyarság számára hamarosan eljön a szebb boldogabb jövő!!!!
2010. jan. 11. 21:15
 13/20 anonim ***** válasza:
69%

De ti hogy pofára fogtok esni jobbikosok,ott fogtok sírni ahol senki sem lát.

Jobbikos vagyok és én ssz@rni szoktam ott ahol senki sem lát!

2010. jan. 12. 00:07
 14/20 anonim ***** válasza:
23%
Én láttam néhány videóját, sok igaz dolgot mond, de sokszor kicsit túlzottan németbarát és túl jó fényben tünteti föl a szemét (osztrák) habsburgokat, az ilyen nyalástól egyszerűen fölfordul a gyomrom, ezért inkább negatív véleményem van róla.
2010. jan. 12. 01:39
 15/20 anonim ***** válasza:
49%

00:07 ott a pont :D

Én is szeretem Szaniszló Ference műsorát. Néha tényleg kicsit elszalad vele a ló, de annyi baj legyen :)

Ja és nincsenek össze-esküvéselméletei csak elméletei amire bizonyítékok is vannak ez a különbség a kettő között :)

2010. jan. 12. 09:48
 16/20 anonim ***** válasza:
18%

"Szerintem Jobbikos mert csak a jobbik beszél hun eredetünkről és Szaniszló is ilyenekről beszél."

Már ennyire előrehaladott az agybaja? Szegény. Most már tényleg a Jobbikban a helye.

2010. jan. 12. 15:26
 17/20 anonim ***** válasza:
54%
Ahogy nektek egy Joshi barath vagy egy Barátok közt kultúrműsor illetve sorozat. Na olyan nekem egy hétfő esti Világ-panoráma. Mint amikor jól leszidnak és a nagymamához bújsz aztán ő megvígasztal és új reménnyel új erővel állhatsz neki újra a kirakónak. Egy kis lelki feltöltődöttséget ad és új erőt a hétre sőt az életre. De persz csak azoknak akiknek a szíve helyén van.
2010. márc. 23. 19:31
 18/20 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 19:31

Pontos jellemzés. Szaniszló valóban a külpol újságírás józsibarátja.

2010. márc. 25. 00:22
 19/20 anonim válasza:
37%
Jobbikos szerintem, mert Barikádban volt vele riport ami a Jobbik hetilapja.
2010. máj. 25. 16:34
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerintem Jobbikos. Egy Fityiszes, MSZ(M)P-s, vagy egyéb liberópatkány ilyeneket nem merne mondani.

Hajrá Jobbik

2014. júl. 9. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!