A Fidesz és az MSZP eddigi és ez utáni programjai megvalósíthatatlanok és semmirekellő minden politikus?
azt nem hiszem hogy ez a kérdés ilyen egyszerűen felvethető, és megválaszolható... mivel hatalmas áltralánosítás, max foglalkozásuk kapcsán tudod azokat az embereket egy kalap alá venni.. amiből szerintem semmi értelmes következtetés nem vonható le..
viszont.. lehet beszélni arról, hogy mind2 párt túligérte magát folyamatosan, amit nemsikerült megcsinálniuk utánna, plussz a politikusok nagy része a hatalom közelébe kerülve elfelejti honnan is jött és milyen céllal.. és korrumpálódik.. vagy csak simán nem csinál semmit..
szal ez kisssssé összetett.. :)
első
A Fidesznek igenis van programja.
Már osztja a zsíros állami állásokat a pártkatonák között.
És nyilvánosan ki is hirdette ezt a programját.
Fidesz: visszahívjuk az "ejtőernyősöket és pártkommiszárokat"
( folyamodvány : és a mi hűséges embereinket tesszük a helyükbe )
"Fidesz: visszahívjuk az "ejtőernyősöket és pártkommiszárokat""
Látom, ez téged nagyon idegesít.
Ejtőernyős vagy komisszár vagy?
Egyik sem vagyok. Már évek óta nem a közigazgatásban dolgozom.
Az előző Fidesz érában viszont végigéltem, hogy mekkora károkat okozott az amatőr tapasztalatlan pártkatonák hada a közigazgatásnak. Isten óvjon bennünket a sok pénz és bosszúéhes Fideszestől.
Visszakérdeznék : Neked milyen pozíció van kilátásban ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!