Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesként kérdezem, miért...

Fideszesként kérdezem, miért idegenkedik olyan sok magyar a keleti, orosz, kazah, mongol kultúrától és gondolja úgy, hogy inkább a liberális nyugat a barátunk?

Figyelt kérdés

2014. aug. 1. 20:35
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
62%

8#

Soha életemben nem támogattam a Fideszt, illetve az MSZP-t.

Én csak úgy gondolom, hogy rendes kelet felé nyitással is lehet növekedést elérni.

Sőt, a magyar termékek jobban eladhatóbbak lennének arra.

Mint írtam, Szingapúr is keleti, nem liberális demokrácia, mégis jobban élnek, mint az osztrákok.

2014. aug. 1. 21:10
 12/28 anonim ***** válasza:
66%
Inkább én kérdezek. Miért kellene vonzódnom ezekhez a kultúrákhoz, amikor európai vagyok, nem ázsiai?
2014. aug. 1. 21:13
 13/28 anonim ***** válasza:
88%

10. Én jártam nyugaton:D

Ott is ugyanúgy azt propagandálja a média, hogy szeresd, az idegen szép az , az idegen jó...stb

Közben Marseille már durvább hely, mint nálunk Ózd.

Mellesleg nyugaton éppen úgy vásárolják a kisebbségek szavazatát, mint Magyarországon.

Csak a nagy szivárványos máz miatt nem tűnik fel.

[link]

Épp ez a baj a liberális demokráciákkal.

2014. aug. 1. 21:14
 14/28 anonim ***** válasza:

A légierő nyugalmazott ezredese, aki McDonalds-ban dolgozik. Lehet, hogy azért, mert különben unná magát, de inkább arra tippelnék, hogy stratégiai bombázó pilótaként eltöltött szolgálata nem hozott kellő megbecsülést.

[link]

A megbecsülés fontos dolog. Pl. miként nézhet ki azon tisztek tiszti, azaz családos szállása, akik Moszkvától 25 kilométerre laknak és rakétafejlesztő kutatóintézetben dolgoznak? Hát így:

[link]

Ha már fejlesztés, milyen lehet a moszkvai Élelmiszeripari Egyetem kollégiumában lakni? Ilyen:

[link]

De legalább a parlamenti közvetítések izgalmasabbak:

[link]

Bónusz:

Ha esetleg lemaradtál volna róla, Ukrajna elűzött, oroszbarát elnökének otthona:

[link]

Párhuzamba állítva Ukrajna elit gazdasági főiskolájának kollégiumával:

[link]

Bónusz2:

Kazahsztánban egyébként engedélyezett a melegházasság:

[link]

2014. aug. 1. 23:11
 15/28 anonim ***** válasza:
39%
Csak a szellemi fogyatékosok idegenkednek és gondolják így.
2014. aug. 2. 00:20
 16/28 anonim ***** válasza:
55%

"amikor európai vagyok, nem ázsiai?"

Mióta?

2014. aug. 2. 00:21
 17/28 anonim ***** válasza:
59%

"mert 40 évig élveztük a keleti kultúrát és köszönjük nem kérünk belőle többet. Inkább legyen csúnya gonosz liberalizmus 300 ezres minimálbérrel."

Haverkám!

Utána néztél mostanában mennyi a liberális minimálbér Magyarországon? Elárulom, nem 300 ezer.

2014. aug. 2. 00:25
 18/28 anonim ***** válasza:
55%

"Ha csak 8 általánosod van, akkor mit vársz?Bankigazgató pozíciót, havi nettó 2 milliós fizetést, céges autót? "

Dehogy. Utálom a bankszektor. Inkább lennék egy bútorgyár vezetője.

2014. aug. 2. 00:27
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

"amikor európai vagyok, nem ázsiai?"

Mióta?

Amióta megszülettem, de a magyarság is, mint elvont nemzetfogalom szintén 1000 éve európai. Ne menjünk vissza, ha lehet Ádámig és Éváig, mert akkor itt mindenki afrikai.

2014. aug. 2. 00:50
 20/28 anonim ***** válasza:

"A magas fizetés nem a liberalizmus miatt van nyugaton."

De, pontosan a liberalizmus miatt van. A liberalizmus szabadságot hoz, az emberek ki merik nyitni a gambájukat, ha valami igazságtalanság éri őket, köztük az, hogy nem kapnak elég bért és tudnak ez ellen tenni.

Egy keleti, elnyomó diktatúrában meg jól pofánvernek gumibottal meg puskatussal, ha jobb bért követelsz magadnak.

2014. aug. 2. 06:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!