Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a baj a Szabadság téri...

Mi a baj a Szabadság téri megszállási emlékművel? Miért dobálják tojással és paradicsommal?

Figyelt kérdés

Hallottam, hogy nemrég felállították a Szabadság téri megszállási emlékművet. Hallottam, hogy állítólag a héber felirat az emlékművön teljesen mást jelent, mint amit jelenteni akar, meg azt is hallottam, hogy rendszeresen köpködik és dobálják az emlékművet. De mindezt miért, és kik teszik? Ezt nem értem, ahogy azt se értem, hogy ez az emlékmű minek állít emléket.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. júl. 29. 23:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Miből húztunk volna el a szocikormányzat idején? Miből kezdjünk máshol új életet? Az EU-s színvonalú fizetéseinkből és a segélyekből?
2014. aug. 1. 22:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Akkor mi most miért húzzunk el, ha annak idején ti sem? Agymosott!
2014. aug. 2. 08:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Idefigyelj menőkém. Sokan elhúznának innen, ha lenne agyagi hátterük hozzá. Én pedig nem írtam olyat, hogy húzzatok el a p*csába. Mit hazudozol?
2014. aug. 2. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!