Ezt emelik, azt csökkentik, ezt csökkentik, azt emelik. Az ország jobban él, mint 4 éve, csak éppen feleannyiból kell kifizetnünk 2-szer annyit. Ezt akarta az ország? Ennyi hülye ember van?
Nem fogják leváltani. Kiépít i az egypártrendszert, hormányzó lesz, és ellehettetleníti a neki ellentmondó erőket. (többi párt, média) A Magyarok többsége túl lusta/buta ahhoz, hogy tegyen az ellen ami rossz neki, tisztelet a kivételnek. A kièpített rendszerben pedig amúgy sem lesz olyan erő ami meg tudna szervezni egy kormányváltást. Amennyiben mégis, akkor az emberek az ablakból fogják végignézni, hogy a roham rendőrség szétlövi a tüntetők sorfalát. Aztán meg visszaülnek a TV elé, megnézni a Viktor tündöklése című dokurealiti sorozatot.
2014. júl. 29. 07:08
12/38 Sün!! válasza:
Elhiszem, hogy van aki elégedetlen. Leváltani? Mégis kire? Könnyű olyan szavakkal dobálózni, hogy Orbán takarodj. És akkor mégis ki lenne jó? Most nem vágyálmokra gondolok, hanem realitásokra. Ha ide még egyszer visszajönne Gyurcsány, amire szerencsére kb 0 az esély, akkor itt forradalom lenne, nem szabadságharc. Egy olyan kormány amelynek ő tagja, egy hónapig nem maradna hivatalban.
2014. júl. 29. 08:00
13/38 anonim válasza:
Szerintem kevés rá az esély. Én nem voltam választani, és azóta is örülök neki, jó döntésnek tartom. Annak ellenére, hogy nem szeretem Orbánt, és nem örülök neki, ha választottam volna, rá szavaztam volna. Ez nem az ő érdeme, hanem a többi párt, illetve azok vezetőinek a hibája és felelőssége! Orbán rossz, tényleg az, így nem is mentem szavazni. De másra szavazni meg nem rossz döntés, hanem egyenesen nevetséges lenne számomra. Ha nem lesz egy alternatív erő, ami más, mint a mostani ellenzék, én maradok otthon a következő választáskor is.
2014. júl. 29. 08:11
14/38 anonim válasza:
Azt gondolom ahhoz, hogy leváltsák szükség volna egy "kissebb rossz"-ra. Jelenleg még sokak szemében Ők azok...
2014. júl. 29. 08:26
15/38 anonim válasza:
Nézzétek meg két év mulva, hogy akkor is ő les-e a kisebb rossz.
2014. júl. 29. 08:34
16/38 anonim válasza:
"Ezt akarta az ország? Ennyi hülye ember van?"
Ezt már hanyadszor hallom...
Minden választás után ezt kérdezik. Én is kérdeztem pl. '94 - ben, 2002 - ben, 2006 - ban. Erre szavaztak - másodszor - mi a gond? Ez a demokrácia, majd ha nem tetszik az embereknek '18 - ban másra szavaznak.
Az a baj, hogy a mindenkori kormánytól várjátok a jólétet, a megélhetést. Tőlük várhatjátok.
2014. júl. 29. 09:15
17/38 anonim válasza:
Szerintem még nem.
A legutóbbi közvélemény kutatásoknál, csak 4 százalékot csökkent a támogatottságuk.
Ha 2/3-ot nem is fognak kapni 2018-ban, de abszolút többség még meg lesz.
2014. júl. 29. 09:43
18/38 anonim válasza:
A kétharmadot jobb volna ha SENKI nem kapná meg. Az onnan már kb egypártrendszer :S
2014. júl. 29. 09:45
19/38 anonim válasza:
De ha nincs kétharmad, nincs is nagyon változás! Szóval nem a kétharmad a baj, hanem hogy kik kapják meg. Úgy talán visszafognák magukat, ha pártszövetség kapná a kétharmadot, és persze nem a FIDESZ-KDNP, ahol a KDNP inkább a FIDESZ keresztény tagozata.
2014. júl. 29. 10:20
20/38 anonim válasza:
Nem értek veled egyet. Változás nem a 2/3-tól van hanem attól, ha a változás/fejlődés felé vezető törvényeket hoznak. Ez akkor volna "demokratikus" ha a kormány és az ellenzék kompromisszumra jutva KÖZÖSEN hozna törvényeket. A 2/3-ad csak arra jó, hogy az egyik oldal végzetesen kimozdítsa a "mérleg nyelvét" a saját irányába.
Más kérdés, hogy Magyarországon 2/3-ad nélkül képtelenség törvényt hozni, mert az aktuális kormány és az ellenzék egyszerűen képtelen kommunikálni. Mindegy mit mond a másik az megy a lecsóba. Ez nem demokrácia :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!