Szerintetek ha visszahoznák a kommunizmust kevesebb lenne az öngyilkosok száma?
A napokban olvastam,hogy megint öngyilkos lett valaki.
27 évesen,nem tudta fizetni a törlesztőrészleteket..........
Olyan jogon,hogy biztos nem dolgozott meg érte,meg ahhoz 5 élet kevés lenne,hogy megdolgozzon érte!
Nem azzal van a baj,hogy valakinek vannak igényei,hanem azzal mikor már más kárára válik.
Marha önző gondolkodás.Másrészt pazarlás is.
Gondolj bele,vannak olyan villák,ahol 1-2 ember lakik,és megy a fűtés napi 24 órában és közben fogyóban a meg nem újuló energiaforrások!
Valakinek korlátoznia kellene ezt!
De mivel a hatalom azok kezében van,akik ezt teszik,így nem fogják.
De ennek még max 1 évszázad és hatalmas jelei lesznek.
Következményei,de mit érdekli azt,aki már nem fog élni addigra.
Az idősekről meg csak annyit,hogy rengetegen a nyugdíjt sem élik meg.Nem jelentek semmi hátrányt.
Viszont havi fél millás nyugdíjt sem kellene adni senkinek,az s biztos.
Én ha gazdag lennék úgy élnék,mint most.Csak egészségesebben.Csak biotermékeket fogyasztanék.
Foglalkoznék az egészségemmel.
De nem élnék akkor sem palotában,nem vennék 50 milliós kocsit,még ha nem is használom.
Szerintem,akik gazdagok ennyi felelősségtudat lehetne bennük,de nincs.
Az emberiség saját magát fogja kiirtani.
Arra kellene törekedni a felső hatalomnak,hogy csökkenjen a népesség,és aki már megszületett éljen meg egy szép,életnek nevezhető vmit.
De a technika amúgy is fejlődik,lesz majd egy új világrend,amikor már nem fognak tudni elnyomni ekkora tömeget és rabszolgaságra kényszeríteni.
Ez a legnagyobb kapitalista hazugság,hogy megdolgozik érte bárki is!
Aki napi 10-12 órában dolgozik és hazavisz 100-200-300 ezret,az dolgozik.
A milliárdosnak meg jó kapcsolatai vannak,ennyi.
És általában a következő generációra örökítik a pénzt.
Nem dolgoznak ezek meg semmiért,hanem el is herdálják olyanra,amire te soha nem fogsz költeni munka mellett se.
Valamiért nekik van annyi pénzük, és nem neked. Olyan dologról beszélsz amit te még nem tapasztaltál meg. Ha annyi pénzed lenne, mint nekik akkor ugyan azt csinálnád mint ők. A természetkárosításról meg annyit, hogy a tunguzka jelenség egy másodperce több CO2-t termelt mint az emberiség egy hét alatt. A vulkánokról, gázkitörésekről, meteroritokról nem is beszélve.
Az öljük meg az öregeket pèldával pedig azt akartam kifejezni, hogy nem korlátozhatsz valakit, mert több pénze, tudása van, vagy ez esetben többet élt a másik embernél.
Ezzel az erővel miért korlátozzák másban az embereket?
Miért van jog?
Az mindenkire vonatkozik nem?
Ja,hogy van korrupció és van aki azt is megveheti.
Messze vagyunk még a tökéletes társadalomtól.
A gazdag rétegek kimossák a következő generáció agyát.
Pedig egyszer úgy is vége lesz ennek,mert a végtelenségig nem lehet fenntartani.
Meg van az oka,elhiheted.
A beteg emberekbe csak belerúgnak.
Nem ideologia kérdése.
Az embereknek kéne empatikusabbnak, toleránsabbnak lennie.
A helyes gyereknevelésben is segíteni kéne a szülőket, az agresszió sosem megoldás.
A vilagon minden 40 mpben lesz öngyilkos valaki.
Szerintem egyaltálán nem ideologiai kérdés hogy ki mennyire érzi kilátástalannak a helyzetét.
Ez az élet igazságtalansága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!