Kedves jobboldaliak! Lenne hozzátok egy kérdésem!?
Kedves kérdező te nem szeretnéd ha az ország nagyobb lenne?
Milyen magyar vagy te?
Nos, én a saját személyes tapasztalataim alapján ítélem el a jobboldalt: egy barátom révén, aki gárdista volt szerencsém jobbikosokkal találkozni. Számomra ők bégető csőcselék. Azt hiszem, nagyobb magyar vagyok, mint azok, akik meg akarják válogatni, hogy ki mekkora magyar. (az 1700-as évekbeli betelepítésektől megvan a családfánk, de ez csak egy apró részlet, mivel nem ez határozza meg, ki mekkora magyar). Talán előbb magatokba kéne nézni, aztán a másikat szapulni.
Egy rövidke sztori: beültem a gárdistákkal egy sörözőbe (mivel, képzeljétek, ugyanolyan embernek veszem őket, mint bárki mást! És előbb szeretném megismerni, mielőtt ítéletet mondok.) Nos odajött egy részeg kötözködni, és megkérdezte, hány versszak a Nemzeti Dal. Nos, ezek a kedves gárdisták (kb. 15-en a 20 évestől egészen az 50-ig) néztek nagy szemekkel, hogy háát...izé, hogy jön ez ide. Aztán tovább erősködött a részeg, hogy árulják már el. Mire volt, aki 12-t mondott, volt, aki 8-at, de valahogy a 6 senkinek sem jött a szájára. Itt döbbentem rá, hogy miféle emberekből áll a gárda.
Így, Kedves Válaszoló, képzeld nem a tévéből szedem az infoimat (nem is nézek tévét), hanem igyekszem megtapasztalni, és ez alapján ítélni.
Azért örülök, hogy vannak értelmes 'nem birka' válaszolók is, ez kissé megnyugtat.
A Jobbik+Gárda nem egyenlő a jobboldallal. De még az sem igaz, hogy minden jobbikos revizionista, csak több lehet köztük az álmodozó.
Az meg, hogy hány versszak a Nemzeti Dal? Kit érdekel? Tényleg ebből vonsz le következtetést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!