600e bruttonak 393e a nettoja. Te tobbet elbennél az ilyen keresetuektől?
Figyelt kérdés
szerintem sokat adoznak. sot a berkoltségbol ami kb 770e abbol csak 393e kap meg2014. júl. 18. 17:34
11/13 anonim válasza:
A baj nem az, hogy a jól keresők túl keveset adóznak, hanem, hogy az alacsony keresetűek túl sokat. A minimálbér bérköltsége 120 ezer körül van, ennek is csak felét kapja kézhez a dolgozó (majd még 27%-os ÁFA-val vásárol).
12/13 anonim válasza:
ma 19:40
Ugyanez igaz a 600 ezerre is. a munkáltatónak 171 ezerrel többe kerül mint a fizetés. Itt is a fele marad meg.
13/13 anonim válasza:
Persze, örülök én is az egykulcsos adónak, mivel így többet viszek haza, de amit az állam nem vesz el tőlem, elveszi azoktól, akik méginkább rászorulnak! Ez hol jó? De tudom, a teszkópénztáros nem ember, az egyen szárazkenyeret vízzel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!