Orbán szinte naponta jár gyáravatásra. Mégis az ellenzék a nagy munkanélküliségre hivatkozik? Ki néz más műsort?
11:
A minimálbér miatt egy csomó embert azért nem foglalkoztat a versenyszféra, mert nem hoz létre akkora értéket, ami megérne egy szuperbruttó minimálbért. Ha nem lenne minimálbér, akkor lenne, aki csak 30 ezret kapna, ez tény, de sokkal kisebb lenne a munkanélküliség, ráadásul a jelenlegi minimálbéresek közül a jobbak többet keresnének a minimálbérnél, mivel egyes munkahelyeken nem kellene mindenkinek egyenletesen minimálbért fizetni ahhoz, hogy kijöjjön a munkáltató.
és még ez is ... Hiába mondják, hogy nem jön a tőke ....
Magyarországon amúgy is jellemző, hogy csődbe megy a cég, még aznap másik néven különösebb változás nélkül újra alapítják.
A támogatási rendszer, így lett kitalálva évekkel ezelőtt, átalakításhoz pénz kellene.
Szerintem mindenki tud ilyen céget mondani saját környezetéből.
Nekem azt mondták,hogy Királyunk egy millió új munkahelyet teremt...két millió régi helyett.
Bár már rég leszoktam a híradó nézéséről -ezt is,mint a háborúkat is, a nyertesek írják- biztos hasonló van a dologban. Tehát megnyitnak 3 gyárat,de előtte bezzártak 43-at :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!