Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán szinte naponta jár...

Orbán szinte naponta jár gyáravatásra. Mégis az ellenzék a nagy munkanélküliségre hivatkozik? Ki néz más műsort?

Figyelt kérdés
2014. júl. 14. 12:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem nem vagyunk egy véleményen; ha nem lenne minimálbér, akkor a főnök azt mondaná, hogy "Jó, 30.000-ret kapsz. Ha meg nem tetszik, lehet elmenni innen, van más is a munkára". És tényleg 2 lehetőség van; vagy elfogadod, és gyakorlatilag 0 pénzért gürcölsz, vagy nem fogadod el, és akkor nem lesz se munkád, se pénzed (mivel jóformán nincs is munkalehetőség). A minimálbérrel legalább valamilyen "túlélőfizetést" kap az ember.
2014. júl. 14. 13:44
 12/18 anonim ***** válasza:
42%

11:

A minimálbér miatt egy csomó embert azért nem foglalkoztat a versenyszféra, mert nem hoz létre akkora értéket, ami megérne egy szuperbruttó minimálbért. Ha nem lenne minimálbér, akkor lenne, aki csak 30 ezret kapna, ez tény, de sokkal kisebb lenne a munkanélküliség, ráadásul a jelenlegi minimálbéresek közül a jobbak többet keresnének a minimálbérnél, mivel egyes munkahelyeken nem kellene mindenkinek egyenletesen minimálbért fizetni ahhoz, hogy kijöjjön a munkáltató.

2014. júl. 14. 13:49
 13/18 anonim ***** válasza:
91%
Ahol én melózom, most ugyanazokat veszik vissza, akiket pár hónapja elküldtek. Persze kevesebb órabérért. és várhatóan néhány hónap elteltével ismét lapátra kerülnek. Ha ez munkahelyteremtés, akkor gratulálok hozzá.
2014. júl. 14. 14:02
 14/18 Dick Esmen ***** válasza:
100%
Nagy a munkanélküliség,és még ha igaz is lenne(de nem az)hogy Orbán naponta jár gyáravatásra,legalább ugyanannyi zár be/épít le.
2014. júl. 14. 16:09
 15/18 anonim ***** válasza:

és még ez is ... Hiába mondják, hogy nem jön a tőke ....

[link]

2014. júl. 14. 18:34
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon amúgy is jellemző, hogy csődbe megy a cég, még aznap másik néven különösebb változás nélkül újra alapítják.

A támogatási rendszer, így lett kitalálva évekkel ezelőtt, átalakításhoz pénz kellene.

Szerintem mindenki tud ilyen céget mondani saját környezetéből.

2014. júl. 14. 18:38
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondták,hogy Királyunk egy millió új munkahelyet teremt...két millió régi helyett.

Bár már rég leszoktam a híradó nézéséről -ezt is,mint a háborúkat is, a nyertesek írják- biztos hasonló van a dologban. Tehát megnyitnak 3 gyárat,de előtte bezzártak 43-at :D

2014. júl. 16. 15:14
 18/18 anonim ***** válasza:
2014. júl. 18. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!