Áder János vs Sólyom László. Melyik a jobb köztársasági elnök?
Mióta nem Sólyom László a köztársasági elnök,azóta úgyérzem,nem Köztársaság működik Magyarországon.
Sólyom László számtalanszor saját kézírású levelével forfult az Alkotmánybírósághoz,hogy megakadályozzon néhány baloldali törvényt, mielőtt életbe léphettek volna. Most meg mivan? mindent aláír Áder anélkül,hogy mérlegelné,milyen hatása lenne az az országra nézve.. Nem csoda,hogy a Fidesz nem választotta újra Sólyomot,talán Sólyom László lett volna az,aki számtalan 2/3-os törvényt megakadályozott volna,és talán most máshogy festene a Magyar Köztársaság. Jah igaz,már csak "Magyarország" a hivatalos név. :/
Aztán ugye jött Schmitt,aki mindent aláírt,mondván,ő a kormány "motorja"akar lenni.
persze,bólogatós kutya. Érdekes mód a Fidesz nem válaszotta újra.. tudták,hogy ha Sólyom marad,akkor sok törvényük nem megy át az AB-n..
meg Sólyom most Paks II-t is élesen kritizálta. Biztosan azért,mert a Fidesz bólogatós kutyája.... :D na ne röhögtess...
Egyik sem. Sólyom rendkívül kockafejű ember, aki amellett, hogy elvakult és szerelmes az Alkotmányba (legyen az bármilyen pocsék tákolmány is, mint a mostani), a saját tanítványában nem volt képes meglátni a pszichopata országrombolót (Orbánról beszélek, ha valakinek kétségei lennének), sőt, még támogatta is, a saját hatalommániája érdekében.
Az egyik legaljasabb húzása az volt, amit nagyon sok fórumon kritizáltak, hogy "ezzek kezet fogok, ezzel nem". Egy köztársasági elnök nem lehet ilyen mentalitású, ilyen gondolkodású, megosztó BUTA ember!
(K)Áder Orbán országos haverja. Kockafekű, és gyönge, mint Sólyom, csak ő már nem kell bedarálni, mert régen kolbász lett belőle.
Schmitt egy önelégült majom volt, ráadásul olyan buta, mint a sárgaföld. Ha tudta volna, hol a helye, akkor mindenki által szeretve és tisztelve hullott volna az anyaföldbe 90 évesen, mint valahai nagy sportoló. De ő be akarta bizonyítani, hogy mekkora észlény és plagizált, aztán pedig lebukott. Valószínűleg azóta régen alkesz lett belőle.
Miféle példát mutathat egy ilyen ember másoknak, a felnövekvő generációnak?
Az egyedüli ember, aki a köztársasági elnök névre és titulusra méltó volt, Göncz Árpád. Senki más.
Göncz Árpádot nem ismertem,azért nem írtam,én akkor még nagyon kisgyerek voltam ,mikor ő volt köztársasági elnük.
Ő állítólag rendet tudott nagyon tartani,mikor acsarkodtak apártok a parlamentben egymással,akkor összehívta őket,és közölte velük,na gyerekek,akkor most mindenki megül a fenekén,és betartjátok az alkotmányos szabályokat.Érdekes mód utána rend lett a parlamentben néhány évig. ( ezt szüleim mesélték nekem régebben )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!